PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36706}

Samo życie

2002 - 2010
3,1 10 tys. ocen
3,1 10 1 10027
Samo życie
powrót do forum serialu Samo życie

chwalmy pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paul_van_dyk_87

a co bedize po nim

ocenił(a) serial na 1
paul_van_dyk_87

30 listopada ma zostać wyemitowany ostatni odcinek serialu :D. Niestety polsat za SŻ szykuje następną telenowelę

madamerococo

a nie wiecie jako

ocenił(a) serial na 1
magazynier_48

wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-serialu-samo-zycie-emisja-tylko-do-30-listopada

madamerococo

a co po nim bedzie

magazynier_48

A PO NIM BĘDZIE nie żadna nowa telenowelcia ani serial tylko "Świat według kiepskich"

paul_van_dyk_87

Jestem tego same zdania nareszcie te badziewie zniknie z ekranu!!!!

scully1981

a co nie lubicie teo serialu

ocenił(a) serial na 5
magazynier_48

Na pewno lepszy niż "Pierwsza Miłość". Ale zadziwia nie jeden fakt - są na świecie seriale na podobnym poziomie i mają o wiele większe średnie. Ale przecież to, co polskie trzeba gnoić. Nie mówię, że mi się ten serial podoba, ale przynajmniej występują tam aktorzy, a nie jak w "PM" manekiny.

paul_van_dyk_87

polubiłem ten serial, szczególnie od sezonu 2010/2011 - szkoda, że go zdejmują ;)

nmrk

jeszcze miesiac bedzie do listopada

nmrk

załamałem się, fakt większość ludzi tam wkurzała ale jest tam jeden z moich ulubionych aktorów, Przemysław Sadowski, uwielbiam role Kacpra Szpunara, co ja teraz poczne :( :P

użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

W końcu się doczekałem. Dzięki zdjęciu tego badziewia z anteny ludzie prawdopodobnie wybaczą polsatowi brak kevina w te święta.

A po nim będą powtórki. Info z nowego Tele Tygodnia. W sumie to fajnie, bo lubiłem pierwszą serię ze Stelmaszczykiem [wtedy była tylko Donata a nie jakieś wymysły z Tamarą], wątek Ireneusza, gdy jego kumpel spotykał się z Marysią i wątek samej Marysi (jak jeszcze była ze swoim mężem Ryszardem, granym przez Piotra Polka) oraz postać Zygi (no Jan Jankowski wymiata) :)

"Telewizja Polsat przygotowuje dwie propozycje telenoweli, która zastąpi „Samo Życie”. Pierwszą jest produkcja firmy Bogota Film Michała Kwiecińskiego (Kwieciński ma jeszcze firmę Akson Studio) i nosi roboczy tytuł „Linia życia”. Zdjęcia do tego serialu nagrywane są w Sopocie oraz w Warszawie. Druga to propozycja ATM Grupy – serial „Pasaż”, której akcja rozgrywa się w pasażu handlowym."

paul_van_dyk_87

Też się cieszę, że to już koniec. Dla mnie to zawsze był najgorszy polski serial. Lubiłem z niego tylko te intro z piosenką z pierwszych odcinków. Jak widziałem, że się zaczyna, od razu po nim wyłączałem/przełączałem to. Jakoś łatwo mi uwierzyć, że po nim nie będzie nic gorszego, na co wskazuje fakt, że nie było przez tyle lat.