chwalmy pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 listopada ma zostać wyemitowany ostatni odcinek serialu :D. Niestety polsat za SŻ szykuje następną telenowelę
wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-serialu-samo-zycie-emisja-tylko-do-30-listopada
Na pewno lepszy niż "Pierwsza Miłość". Ale zadziwia nie jeden fakt - są na świecie seriale na podobnym poziomie i mają o wiele większe średnie. Ale przecież to, co polskie trzeba gnoić. Nie mówię, że mi się ten serial podoba, ale przynajmniej występują tam aktorzy, a nie jak w "PM" manekiny.
załamałem się, fakt większość ludzi tam wkurzała ale jest tam jeden z moich ulubionych aktorów, Przemysław Sadowski, uwielbiam role Kacpra Szpunara, co ja teraz poczne :( :P
W końcu się doczekałem. Dzięki zdjęciu tego badziewia z anteny ludzie prawdopodobnie wybaczą polsatowi brak kevina w te święta.
A po nim będą powtórki. Info z nowego Tele Tygodnia. W sumie to fajnie, bo lubiłem pierwszą serię ze Stelmaszczykiem [wtedy była tylko Donata a nie jakieś wymysły z Tamarą], wątek Ireneusza, gdy jego kumpel spotykał się z Marysią i wątek samej Marysi (jak jeszcze była ze swoim mężem Ryszardem, granym przez Piotra Polka) oraz postać Zygi (no Jan Jankowski wymiata) :)
"Telewizja Polsat przygotowuje dwie propozycje telenoweli, która zastąpi „Samo Życie”. Pierwszą jest produkcja firmy Bogota Film Michała Kwiecińskiego (Kwieciński ma jeszcze firmę Akson Studio) i nosi roboczy tytuł „Linia życia”. Zdjęcia do tego serialu nagrywane są w Sopocie oraz w Warszawie. Druga to propozycja ATM Grupy – serial „Pasaż”, której akcja rozgrywa się w pasażu handlowym."
Też się cieszę, że to już koniec. Dla mnie to zawsze był najgorszy polski serial. Lubiłem z niego tylko te intro z piosenką z pierwszych odcinków. Jak widziałem, że się zaczyna, od razu po nim wyłączałem/przełączałem to. Jakoś łatwo mi uwierzyć, że po nim nie będzie nic gorszego, na co wskazuje fakt, że nie było przez tyle lat.