PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=167103}

Samurai champloo

Samurai chanpurû
2004 - 2005
8,1 8,4 tys. ocen
8,1 10 1 8402
Samurai champloo
powrót do forum serialu Samurai champloo

6\10

ocenił(a) serial na 5

Nuda powinni z tego zrobić serial który ma z 9 odcinku max połowa serii to jakieś pie***** o niczym nie wiem jak dałem rade oglądnąć wszystko do końca ale 3 ostatnie przynajmniej były dobre..... samuraj pachnący słonecznikami samo to mówi już wszystko dodając a oni idą idą idą idą......

ocenił(a) serial na 9
Vitek85xxx

A co niby mieliby robić jak nie iść,iść, iść- stać w miejscu? To że przez połowę odcinków były "pierdoły", to akurat wyszło tej serii na dobre. Gdyby podążano tylko głównym wątkiem fabularnym i okrojono SC do max 9 odc., wtedy zgodze sie że seria byłaby warta niewiele więcej niż 6/10 :P A tak z czystym sumieniem wystawiam 9/10, bo naprawdę dobrze się bawiłem oglądając przygody fuu i spółki. Szkoda tylko, że seria sie tak szybko kończy, bo nawet po 26 odc. czułem niedosyt :)

ocenił(a) serial na 9
Vitek85xxx

jak takie kiepskie to po co oglądałeś do końca?

ocenił(a) serial na 5
BloodyMa

bo mi się tylko główny watek podobał czyli połowa

ocenił(a) serial na 9
Vitek85xxx

No coz trzeba miec w sobie ducha Azjaty.
Ja wszystkie odcinki oglądałem z checią bo były smieszne, smutne i takie pół na pół.
Jak ci sie nie podobał odcinek o bejsbolu :) to nie wiem czego oczekujesz od tego typu seriali.

Dam ci przykład:
Pokemon - Sam nie wiem ile ma odcinków
Naruto - 300 (chyba)

I Japońce to oglądają! Dlaczego?
Sam nie wiem, bo jak mozena oglądnąc
wszystkie odcinki Pokemonów.

ocenił(a) serial na 5
Human_

kwestia gustu i wielu a w sumie naruto pomijając bzdurne filery mi sie podoba a pokemon nie ma dla mnie sensu :D

ocenił(a) serial na 10
Vitek85xxx

Przeczytałem całą mangę Naruto (pierwszą serię)i z anime powinno wyjść może 60 odcinków. Pomijając fillery to w każdym odcinku sobie przypominają i przypominają i przypominają i przypominają co było dawniej. To ja już wole jak idą i idą, przynajmniej tego gdzie idą jeszcze nie widziałem.