Od którego odcinka gra Roberto Mateos i kim on tam jest. Jakimś kuzynem Victorii Coletti ?
To nie jest spoiler. Powinnaś wiedzieć od którego odcinka gra jak tuż to oglądałaś ?
"Kim on tam jest. Jakimś kuzynem Victorii Coletti ?" Pytanie o to kogo gra w serialu to spoiler.
Tak, oglądałam, ale nie pamiętam dokładnie, w którym odc się pojawia.
Powinien gdzieś na początku, bo nigdzie nie mogę znaleźć dokładnie, od kiedy gra. Spoiler by był jakbym zaczął gadać, co się dzieje w tym serialu. A tak opis postaci to nie spoiler. A po za tym to nawet nie jest opis postaci jakby się powiedziało, kto to jest oczywiście nie chodziło mi o szczegóły. Wiem tylko ze z jakieś sceny, że był w domu Coletii i nic nic więcej. A tak przy okazji to ostatnio często ze sobą grają.
Poszukałam i znalazłam. Patricio pojawia się w końcówce 16 odcinka.
Jasne, jakbym Ci napisała kim jest Patricio to stwierdziłbyś, że to spoiler. Jednak skoro tak bardzo chcesz wiedzieć kim jest Patricio to proszę: Patricio był dawcą nerki dla Carlosa, brata Victorii.
Dobrze, że Virna Flores gra od 1 odcinka, bo lubię ją. Szkoda, że tak rzadko można ją obejrzeć w jakiejś telenoweli. Bo robi spore przerwy.