PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96167}

Scooby-Doo: Gdzie jesteś?

Scooby-Doo, Where Are You!
1969 - 1970
7,5 26 tys. ocen
7,5 10 1 26101
7,4 14 krytyków
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
powrót do forum serialu Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
rpd0

o sobie mowisz dzieciaczku oglądający Scooby Doo xD

ocenił(a) serial na 8
mateuszek99

sądząc po nicku to Ty jesteś dzieciaczkiem, który za arcydzieła uważa w dodatku filmy o Barbie i reprezentujący nadzwyczaj wysoki poziom aktorski polsatowski serial "Trudne sprawy"...

ocenił(a) serial na 1
qa88sia

Po 1: Zrobiłem taki nick, ponieważ wszystkie pozostałe były zajęte
Po 2: Pamiętam, że jak byłem mały to widziałem filmy z Barbie i mi się bardzo wtedy podobały, więc dałem 10/10
Po 3:Trudne sprawy to psychologiczny serial o problemach, a ja lubię taki gatunek.Dla Twojej wiadomaści, Ci co tam grają to aktorzy-amatorzy, więc nie mogą raczej grać bardzo dobrze...
Po 4: Jesteś żałosna i pewnie oglądasz i kochasz ten denny i sztuczny serialik jakim jest Srooby Doo, więc go bronisz...

ocenił(a) serial na 8
mateuszek99

Denne to są te wszystkie serialiki, które dzisiaj powstają dla dzieci i młodzieży...

ocenił(a) serial na 1
qa88sia

Jeśli chodzi Ci o Hannah Montana, Słoneczna Sonny i inne gnioty Disneya, to się z Tobą zgadzam....

ocenił(a) serial na 8
mateuszek99

Przynajmniej w tym jednym ;)

ocenił(a) serial na 10
qa88sia

Nie karmcie trolla. Ten jest wyjątkowo cieniuśki.

ocenił(a) serial na 7
mateuszek99

Słuchaj no ! Masz prawo nie lubić tego serialu, ale nie masz prawa obrażać ludzi którzy go oglądają i wyzywać
ich od ,,dzieciaczków'' !

ocenił(a) serial na 10
mateuszek99

Mateusz wajchę przełóż.

mateuszek99

Scooby Doo był, jest i będzie bajką mojego dzieciństwa. Nigdy nie powiedziałabym o nim "gówno", a dzieciom "papki z mózgów" na pewno nie robi. Jest o niebo lepszy od dzisiejszych Hannah Montana, Camp Rock, Jonas Brothers i innych. Uczy współpracy, zaufania, akceptowania siebie nawzajem, przyjaźni, myślenia. To co, że pojawiały się tam potwory, duchy, zjawy? To bajka. A owe potwory to odzwierciedlenie naszych fobii, obaw, które możemy pokonać z pomocą przyjaciół. Szkoda, że nie dostrzegasz tego i uważasz to tylko za denną bajkę...
Pozdrawiam cię (nie)serdecznie, idź trollować gdzie indziej.

ocenił(a) serial na 9
natala13gatito

zgadzam się z Tobą w 100 procentach. to zawsze będzie moja ulubiona bajka :)

ocenił(a) serial na 8
natala13gatito

też się zgadzam

ocenił(a) serial na 8
natala13gatito

I ja rowniez!

natala13gatito

Podpisuję się pod tym! A stare bajki Hanny-Barbery bardzo lubiłem, za kreskę, za styl, za dowcip, wcale nie taki infantylny biorąc pod uwagę odbiorcę. Natomiast Scooby Doo wydawał mi się szalenie wciągający ze względu na kryminalne zagadki. To były czasy, w których dziecięcego odbiorcę traktowano poważnie, a nie jak dzisiaj - albo kręcąc jakieś infantylne bajeczki, albo dla odmiany wulgarne, chamskie pseudo-animacje.

użytkownik usunięty
natala13gatito

dokładnie. ja sama mam ogromny sentyment do tej bajki i czasem nawet teraz jak leci czasem w tv to lubię ja sobie obejrzeć, mimo ze stara już trochę jestem:)

ocenił(a) serial na 10
natala13gatito

Podpisuję się rękami i nogami, ta bajka była i pozostanie moją ulubioną. Ogromny sentyment :)

natala13gatito

Dodałbym jeszcze, że uczy nas iż potwory nie istnieją, a są to ludzie za nie przebrani.

ocenił(a) serial na 7
happalainen

Potwory i zjawiska takie istnieją. Źle ta bajka uczy.

natala13gatito

Również popieram, niestety szkoda, że w tych czasach nie tworzą takich kreskowek a scooby doo, flinstonowie, jetsonowie itp. idą powoli w niepamięć

ocenił(a) serial na 7
mateuszek99

Gówno to dzisiejsze Atomówk, Beny 10 i inne cartonnowskie seriale dla dzieci z ADHD w których się "szczelajom i som wybóhy". "Scooby Doo" chociaż uczy przyjaźni, pracy w zespole po prostu zachowań społecznych.

mateuszek99

Hahahahaha i pisze to ktoś, kto się podnieca "Trudnymi Sprawami" (y)

ocenił(a) serial na 1
mateuszek99

Ja nie trawie tej bajki :/ Jak byłem w przedszkolu i nam to puszczali na VHS'ach to ja chyba jedyny przy tym spałem :/
Więc niestety muszę jednak stwierdzić że ta bajka jest jest chu*owa i kiczowata) Ale szanuje tych którzy oglądali lub oglądają do dziś ten shit

(to jest moja opinia) :)

Mubutu123

Powiedział fan Zwyczajnego serialu, to dopiero papkę robi

ocenił(a) serial na 1
kubcia00

o gustach się nie dyskutuje, ale musiałem wyrazić soją opinie :/ A zwyczajny serial i Adventure Time niszczy tego kundla scoobiego

Mubutu123

Pora na przygodę jeszcze ujdzie ale zwyczajny serial nie dochodzi temu " kundlowi" scoobemu do stóp. Ja tak uważam ale sprawdzając wyniki oglądalności scoobego w Polsce i USA są większe od zwyczajnego serialu.Nie chciałem cię urazić ale według mnie i wielu innych osób zwyczajny serial nie dorasta do stóp

ocenił(a) serial na 1
kubcia00

spoko :) Po prostu bajek Hanna-Barbera nie trawie i mi sie nie podobają (wręcz nienawidzę misia Yogi xD)
Z tych starych wole bajki od Warner Bros :) Zwariowane melodie :) a na drugim miejscu Disney (oprócz bajek z disney chaneli i xd to kompletna porażka)

ocenił(a) serial na 1
kubcia00

ps: Wiekrzą oglądalnoś... Ta kreskówka ma 50... man!! ;_; Jak RS bedzie miało 50 lat to dopiero pogadamy...

Mubutu123

Wątpię, by RS miało tyle kontynuacji. Fenomen SD jest bardzo duży. Spójrz na oryginalne kreskówki CN, czy Chojrak albo Dexter mieli jakąś kontynuacje? Nie mieli, wiesz czemu? Scooby Doo to pomysł nieograniczony, zawsze można stworzyć inną historie, innego potwora. Nie wyobrażam sobie o czym w RS mieli by mówić w 11 seriach, 4 filmach aktorskich i 28 animowanych (tyle jest wszystkiego w SD)

mateuszek99

Scooby Doo to jedna z najlepszych bajek.więc siedź cicho .

sawlol

Scooby Doo jest najlepszą bajką na Świecie i zamknać piz.. Dziecioczki oglądają Ben Sreny i są podjarane

Scooby Doo zawszę będzie najlepszą bajką na świecie nikt tego nie zmieni !

ocenił(a) serial na 8
sawlol

Nie karm trolla

giovanni50

Nie moglem sie powstzymac

ocenił(a) serial na 9
mateuszek99

jak byłem dzieckiem uwielbiałem ten serial tera troche mnie nudzi ale to jest bajka dla dzieci do 10 lat

mateuszek99

Może nie robi dzieciom papki z mózgów, ale moim zdaniem taka bajka może wystraszyć dzieci poniżej 10 roku życia przez potwory.

mateuszek99

scooby - doo jest zajebisty ; dddddd

mateuszek99

Zawsze gdzieś musi sie znaleźć hejter...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry

Niestety...

One_Direction

O, Marysia na forum Scoobiego? Lubisz, oglądasz? :DD

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry

Przed chwilą oceniałam :) Jak byłam młodsza to bardzo lubiłam to oglądać. A Ty?

One_Direction

Ja uwielbiam, szczególnie Kudłatego xD Nie, serio, wchodze, patrze, a tam "1969". Takie ŻE ŁOT?! xD
LOL. Co tam wgl? xD

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry

Tak, takie "WAT!?" Zwykle mam taką reakcję po moich snach xD On maja fajnie. Jedzą ile wlezie, a i tak jest najchudszy -.-
A dobrze. Muszę zaplanować datę ślubu z Rose.
A u Ciebie?

One_Direction

Hahaha, no właśnie. Niee, jest gruby, tylko wtedy, kiedy zje, a chwile później WOW, chudy jak nwm! Szkoda, że ja tak nie mam ;c
Jaką Rose? o.O
A spoko, GARFILDA (jak to moja sister napisała) oglądam xD Lol, kończy sie xDD Ooo... Obejrze sb Stażystów HAHAHA O.O
Odbija mi po tej nagrodzie śmietanie xD

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry

Mi też by się przydało.
Rose DeWitt Bukater, nie długo Dawson.
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Poprawiny.,2401299 Poczytaj sobie :)

mateuszek99

Dzisiaj z perspektywy czasu raczej nie potrafię oglądać Scoobyego z takim zapałem jak kiedyś. Po prostu w większości odcinków widać brak logiki i straszną schematyczność. Nie jest to tak ponadczasowa bajka jak chociażby Tom i Jerry.

ocenił(a) serial na 10
mateuszek99

papki z mózgu to dzieciom robi nowe scooby -doo i inne bajki które są teraz na Cartoon Network