Na razie serial slaby ze juz nawet się nie broni. Pomysł fajny, wykonanie początkowo fajne. Miał szanse na przebicie gry o tron bo będzie ze 9 sezonów z tego co mówili :)
Największe babole to te dzieciaki co widzą a nic nie robią. Mają przewagę ale nie potrafią jej wykorzystać ? serio ? Najpierw dają się złapać niewidomym buhaaha a później dają się zamknąc w kopalni no niee i uciekją ten odcinek nie był potrzebny ani nic nie wnosił. Murzyn wiadomo musi pukać wszystko co się rusza więc, tu ok. Chodzi po świecie i zapyla laski żeby mieć milion dzieciaków. Serial prowadzi do nikąd. Powiedziałem twórcom, że albo ma sie rozwinąc akcja i ten wzrok ma im pomagac albo nie dam kasy na kolejne sezony. I skąd dzwięk włączania światła jak przeszli przez most ? ja właczam w wozie światlo i za h... nie mam takich dzwięków.
To skąd ta 10? ;)
Zgadzam się z tym iż serial jest dość słaby. Nawet przy sporej tolerancji i ignorancji widza. Jedynie sceny walki przypadły mi do gustu.
10 za wszystko inne. Tak jak mowisz walki, zdjecia, kraina, nauka udawania slepych itd genialne
oceniając serial na 10 uważasz, że jest to arcydzieło; warto by się czasem dobrze zastanowić nad tym co robisz
co za dzban serial na 3- ale za wszystko inne dał 10 ehehehe napisy koncowe najlepsze robią robote w tym filmie :D
Wszystko co napisałeś jest celowe, padło nawet takie zdanie w serialu: "Macie wzrok, a jesteście ślepi". Wiadomo, że kiedy brakuje jednego zmysłu inne z czasem się wyostrzają, to ewolucja. Trzeba wczuć się w klimat, żeby zrozumieć coś więcej. Dla mnie ten serial jest czymś nowym, ciekawym i jednym z lepszym jakie oglądałam, skłania do refleksji.