See: Sezon 2 See sezon 2, odcinek 4
odcinek See (2019-2022)

See | Łowca czarowników

The Witchfinder 46m
6,9 165  ocen
6,9 10 1 165
See
powrót do forum s2e4

Dzieci Baby

ocenił(a) serial na 7

Nie mogę zdzierżyć jakie te dzieci Baby są przygłupie. Haniwa nie przyjmuje żadnej pomocy bo myśli, że jest pępkiem świata, a gówno wie i rozumie. Kofun strzela jakieś dziecięce fochy, nie ogarnia, że matka robi to dla ich dobra, też gucio o świecie wie. A niby takie oczytane. Ręce opadają.

ocenił(a) serial na 7
viatori

W tym serialu to akurat ze świecą szukać postaci, które podejmują w miarę logiczne wyboru :P Jedynie broni się Baba Voss wraz z Paris.

ocenił(a) serial na 5
BlakJoint

No, niestety, ale postaci są fatalnie napisane. Serial ma swoje zalety, ale fabularnie wszechogarniająca głupota momentami zniechęca do dalszego oglądania.

ocenił(a) serial na 8
per333

To, że postacie wywołują negatywne emocje nie są wadą per se. Obejrzałem oba sezony, serial dziurawy, ale jako rozrywkowe widowisko, spełnia tę rolę bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 9
per333

Wiedźmin od Netflixa: potrzymaj moją beczkę z piwem.

BlakJoint

Ja codziennie widzę pełno postaci, które nie dokonują żadnych logicznych wyborów i to nie jest serial tylko życie. To tak przy okazji.

viatori

zapomniał wół jak cielęciem był? Większość nastolatków jest zarozumiała, a jednooki pośród ślepców jest królem.

ocenił(a) serial na 7
Vitcher

Zabrzmi to jak bym był zarozumiały;) ale nigdy taki nie byłem. Zawsze byłem dojrzalszy od rówieśników, wyrozumiały, bezinteresowny i nie podejmowałem wiele spontanicznych decyzji (żeby nie było, jestem też leniwy, oschły i sarkastyczny - często w nieprzyjemny dla odbiorcy sposób). Powiedzenie "jednooki pośród ślepców jest królem" ma trochę inne znaczenie niż wywnioskowałem z kontekstu twojej wypowiedzi. Skoro mają większe możliwości i uważają się za lepszych to tym bardziej powinni się kilka razy zastanowić przed podjęciem decyzji, a nie reagować emocjonalnie, często bezmyślnie. Nie są "typowymi nastolatkami". Pozdrawiam^^

viatori

to że mają większe predyspozycje nie oznacza że są wolni od przywar typowo ludzkich :P