dlaczego nie ma tu żadnego info o serialu? oglądam ten serial i wydaje mi się że jest świetny
tak..tylko co? skoro tak bardzo polubilas ten serial, moze zaloz o nim bloga i tam pisz o nim? chyba, ze wolisz forum..
przede wszytkim warto znaleźc plakat z filmu, kilka zdjec do galerii, reszte aktorow... :) tylko to musi zrobic ten kto zajmuje się stroną "Sekretow wulkanu" ;-) tymczasem ja wolę tym po prostu porozmawiac. Szkoda że nie ma okazji obejrzec go jeszcze raz....
Ha, to sobie czekaj aż ktoś doda, bo takiej strony pewnie nie ma. Nie chce Ci się i tyle, myślisz, że ktoś coś będzie robił, tylko dlatego, że Ty chcesz żeby było.
A co do Galerii, to zwykli uzytkownicy jej nie mogą tworzyć, a co do fotek i utworzenia profili aktorów to...te z HŚ czekały na akceptacje serwisu ponad rok, więc...
Moja droga, mogłabyś łaskawie nie wyładowywac na mnie swojej złości? Nie mam ochoty słuchac komentarzy typu "nie chce Ci się i tyle" od osób, które nie mają pojęcia kim jestem. Jak dla mnie może tego wszystkiego nie byc. To nie zmieni faktu, że film mi się podobał. Pozdrawiam!
Tak wynika z Twoich wypowiedzi- chcesz żeby coś było i jestes zła i zdziwiona ze tu nic nie ma, ale jak padła propozycja zebys to Ty cos zrobila to juz jestes na NIE. Oh, wybacz mi Gwiazdo Filmowa! Nie miałam pojęcia kim jesteś.
Nie jestem zła ani nie jestem Gwiazda Filmową. Nie mam dlaczego się złościć, nawet nie wiem gdzie to zauważyłaś, w każdym razie chyba nie masz takiego bajeru jak czytanie ze zrozumieniem. Proszę Cię, abyś wyładowywała swoje frustracje gdzie indziej. Żegnam.