ktoś może mi opisać jak wyglądał mniej więcej ostatni odcinek pierwszej serii i jak się zakończył 1 sezon ?> Oglądałem ale za CH nie potrafie se przypomnieć w jakich okolicznościach zostawiliśmy naszą słynną ósemkę
Will ratuje Riley, ta ma flashbacki z przeszłości, chce umrzeć, ale Will ją przekonuje żeby ich uratowała. Wolfgang zabija osoby, które na niego polują. Will spojrzał w oczy temu dziadkowi lekarzowi, w skrócie, ma przesrane.
ja pamiętam tylko że razem wszyscy płynęli na jakiejś łodzi a wątki z 1 sezonu się dobrze pokończyły, okrutna korporacja nadal ich ściga, ja już nie powtarzam 1 sezonu czekam na 2 już tylko tydzień
ale wiesz że punktem wyjściowym jest teraz w sumie ep 2x00 specjalny świateczny. BO pomimo atmosfery świąt normalnie popychał on fabułę do przodu ;)
Ten odcinek specjalny za bardzo mi się nie podobał poza wątkiem Sun w więzieniu i Maxa z walką o wpływy w Berlinie. Trochę Wachowski za bardzo się skupił na przekazywaniu tych swoich idei a za mało na fabule serialu. Policjant tylko ćpa z tą swoją blondi, Meksykanie są tylko gejami i jeszcze ten żenujący wątek że Hindus zwichnął penisa, generalnie się wynudziłem odcinek oceniam na 7/10 góra.
No nie mogli też tam z akcją z kopyta dać bo to jednak był tylko specjal dodatek. Czyli coś bez czego zobaczenia teoretycznie powinno się dać radę oglądać dalej. Na pewno dadzą czadu na premierze drugiej serii , czuję to :D
wiadomka o co chodzi, w zasadzie tylko przypomnieli wątki, trochę w tej Afryce przynudzają ale generalnie ok