PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685069}

Sense8

2015 - 2018
7,9 37 tys. ocen
7,9 10 1 37378
7,5 10 krytyków
Sense8
powrót do forum serialu Sense8

Skoro whispers też był jednym z nich to dlaczego musiał doprowadzić do kontaktu wzrokowego, aby się z połączyć z resztą "sensate" ? Chodzi o to, że był z innego pokolenia niż nasi główni bohaterowie ?

ocenił(a) serial na 7
szatek16

I co z Willem ? Skoro Whispers już się z nim zobaczył to będzie miał dostęp do niego w każdej chwili, chyba że jest nieprzytomny (a wiecznie w takim stanie raczej nie będą go trzymać). ?

Sorry, coś nie mogłem zedytować postu.

szatek16

Co do pierwszej rzeczy - Whispers był jednym z nim, ale z innego klastra. A tylko osoby w jednym klastrze mogą się kontaktować bez niczego. Osoby z różnych klastrów potrzebują najpierw bezpośredniego kontaktu, żeby utworzyć tę więź.

Wygląda na to, że Whispers już cały czas będzie miał dostęp do Willa. Ciekawe jak to rozwiążą w drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 6
elTadziko

O, dzięki. Mi to umknęło.

ocenił(a) serial na 8
elTadziko

Willa będą utrzymywać "na prochach", a doktorka w tym czasie zlikwidują, mają Niemca - da radę :) A na poważnie to nie mam pojęcia bladego co może być dalej :)

ocenił(a) serial na 9
JOANNA108

Zapewne będą zmuszeni go zlikwidować. Wolfgang da rade :) Odcinek finałowy.. klasa.

ocenił(a) serial na 8
butterfingers

A scena kiedy Will spotyka Lito, jakie on tam miny odstawia :)

ocenił(a) serial na 8
elTadziko

Oni już wiedzą. Strzczynski ma cały serial zaplanowany (tak jak kiedyś Babilon 5), więc o ile pozwolą mu skończyć, to podejrzewam, że ostatni sezon będzie miażdżył!