PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685069}

Sense8

2015 - 2018
7,9 37 tys. ocen
7,9 10 1 37379
7,5 10 krytyków
Sense8
powrót do forum serialu Sense8

SENSE8 ANULOWANE

ocenił(a) serial na 10

BRAWO NETFLIX WELCOME TO YOUR TAPE

ocenił(a) serial na 10
13Gniewny

Robią czystki w serialach... padło na Sense8... jestem załamany...

ocenił(a) serial na 9
13Gniewny

Jestem załamana :(

ocenił(a) serial na 10
13Gniewny

Jestem załamana i wkurzona. Dawno żaden serial mi się tak nie spodobał..

13Gniewny

Jestem zdruzgotana, jeden z najlepszych seriali ostatnich lat. Fatalna decyzja. Powinni chociaż dać im te 2-3 odcinki więcej żeby dokończyć historię i pozamykać główne wątki. Nie znoszę takich seriali urwanych w trakcie akcji :(

ocenił(a) serial na 9
Niobe174

No właśnie...

ocenił(a) serial na 10
13Gniewny

Właśnie anulowałem moją subskrypcję w netflixie.
Skoro oni nie mogą przedłużyć kontraktu dla ich najlepszego serialu, czemu ja mam wciąż im płacić. To najgorsza decyzja jaką mogli podjąć. Mogliby chociaż zrobić kilka odcinków by dokończyć historię. Zwłaszcza, że serial jest genialny, i ludzie tak bardzo go doceniają. A zaczęli to robić dopiero po drugim sezonie, gdzie oceny wzrosły o wiele.
Przykładowy filmweb, serial już znalazł się w top100. W Polsce? Serial tak mocno ukierunkowany na równość i akceptację oraz tolerancję?
Ja rozumiem, że drogi. Że ludzie niekoniecznie byli porwani, bo większość się zraziła przez nadmiar homoseksualności, otwartości oraz nagości. Ale serial przede wszystkim celebruje radość, równość oraz miłość. Ukazanie równości ludzi z tak różnych stref świata jest przepiękne.
Musi nam wystarczyć nadzieja, że ktoś kiedyś serial powróci. Tak jak Twin Peaks.

ocenił(a) serial na 10
JamesTC

modlę się o to xD

13Gniewny

To brzmi jak jakiś słaby żart.. Po jeszcze lepszym drugim sezonie, który pozostawił tyle otwartych wątków, oni tak po prostu sobie anulują serial?
Myślałem że w przeciwieństwie do wielkiej czwórki, Netflix inaczej podchodzi do swoich odbiorców. Zero poszanowania dla widzów.

Co do powrotu serialu, to bardzo w to wątpie :( Twin Peaks było bardzo popularne, Sense8 niestety nie ma aż tak szerokiej grupy odbiorców… Chodź widziałem już na fb jakieś akcje mające na celu skłonienie netflixa to zmiany decyzji. Znikoma szansa, ale zawsze warto spróbować.

W każdym razie,