Chciał bym się dopytać o określenie transseksualna. Chciałbym tylko wiedzieć czy to będzie kobieta zoperowana na faceta czy facet zoperowany na kobietę?
Oczywiście nie jestem rasistą i w większość przypadków nie uznaje stereotypów. Tylko zawsze mam problem w zrozumieniu właśnie takich zwrotów.
Może pora zacząć, będziesz się cieszył na brak wątków LGBT. Myślę, że ta produkcja przypadnie ci do gustu. Normalnym ludziom nie przeszkadzaj dyskutować nt. oglądanych przez nich seriali. Obiecuje, że na forum Na Wspólnej nie będę przychodzić.
Nie ma sensu, bo to pewnie jakiś dzieciak się napina. Swoją drogą fajne ciacho z Ciebie, jeśli to Ty na zdjęciu. :)
:) Gorzej jak nie dzieciak, tylko jakiś urobiony katoprawacką ideologią dorosły homofob z nierozwiniętą umiejętnością samodzielnego myślenia.
Wow znalazłeś sobie ornedowniczkę, taką panią co to pompracy w internatach troszku potoleruje, przytuli do cycka malutkiego bidulka wsadź sobie kciuk do pyziuni a nie ciagle tylko wstrętne ptaszki i popłacz sobie cioteczko
A ty myślałaś cioteczko heterycka, że dostaniesz tutaj oklaski? To porządne forum. Wypad z baru.
Ty myślisz ze takie poglądy maja tylko dzieciaki paru homofobów z PiS i tyle hehe och dziewczynko on uwielbia anal gloryfikuje go w postach pod niebiosa nie nawiedzi hetero mężczyzn i gardzi rodzinami i tradycjami to taki zboczeniec XXI wieku made In polandia taka konstrukcja nieudana przy której grzebał ktoś z unii europejskiej, Tusk jakiś facet który podaje sie za babae taki brzydal o ksywce Ania grodzka, kilka filmów, kilka książek i stojący ptaszek ale chyba malutki bo jest zwolennikiem analnego seksu wiec lubi być brany a nie dawany hehe CIAHOOOOOO WOW
A jednak homofob urobiony ideologicznym katoprawactwem, myślący, że tacy "mężczyźni" jak on to "normalność" :) Zastanawia mnie tylko kto go tak nafaszerował stekiem powyższych bredni, homofobiczny tatuś uczący synalka o "pedałach", klecha z ambony, a może samoistne zaburzenie psychiczne?
I dalej te analne frustracje desperata niepogodzonego z faktem analnego heteryctwa.
Już ci ciotko pisałem, abyś swoje analne obsesje kierował w stronę heteryckiej braci. Geje nie odpowiadają za twoje frustracje, ani za to, że ci żona dupy nie daje, mimo, że bardzo byś chciał. Zapewne stąd ten analny atak w stronę LGBT.
Nie przyjaźnię się z osobnikami zaburzonymi homofobicznie. Eliminuje ich z mojego otoczenia :)
Ty jesteś taka ciotka co by bomby majstrowała i eliminowała ty to taka ciotka ... Bedalski dżihadysta :-))
A my nawet was nie zlewamy bo wy jesteście jak syf na brzydkiej gębie poprostu was sie wyciska pan trynkiewicz czeka na ciebie podobnych tobie w swoim ,,hoteliku,, tam możecie budować wasze dewianckie komuny :-))
Muszę cię zmartwić Trynkiewicz nie gustował w dojrzałych mężczyznach, a jedynie w dzieciach, także niestety homofobku nieudana próba łączenia go z LGBT. Musisz się bardziej postarać z manipulacjami.
Brakiem higieny tylniej części ciała również nie powinieneś się tutwj chwalić, podobnie jak analnymi obsesjami.
Nie napisałem ze jestem za dyskryminacją każdy ma prawo żyć i być ja tylko nazwałem po imieniu to o czym wszyscy wiedza tylko nie mówią głośno nie wspieram gejowskiego kina a tymbarskiej transseksualnego moim skromnym zdaniem niedługo za normę przyjmiemy pociąg seksualny do nieletnich itd itp całe szczęście to jest margines i nie ma o czym pisać za długo tzw bicie piany tylko nakréca różnej maści zboków oraz POprawnych politycznie idiotów więc ja już sie nie odzywam i nie zaglądam nawet tutaj nie ma sensu
Pozdrawiam serdecznie wszystkich was: transseksualnych, heteroseksualnych, pederastów, zwolenników seksu z osobami starymi, wielbicieli nieletnich ciał, amatorów owiec i innych zwierzątek, tych co marszczą Freda, lesby i cholerka wie kogo jeszcze tam mamy ..... Wychaczy starych obfajdanych gaci hehe ok nara
Co mnie to obchodzi ..... Jak skasować swoje wypowiedzi? Nie mam pojęcia po co o tym gadać komu to potrzebne mamto gdzieś idę na spacer niedziela jest więc jest cool !!!! Piwerko i luzik mam gdzieś to o czym tu piszemy obrzydliwy temat
szukam związku między transseksualizmem a rasizmem, tyle, co ma PO czy inne marszczenia fredów do tego?
i dziękuję Ci o Wielki Panie za wskazanie google. Czy inne hasła też mogę wpisać i znajdę odpowiedź? Np. idiota, ignorant, brak związku?
Po pierwsze twoje "nazwanie po imieniu" to kłamstwa. Po drugie obraźliwe i wulgarne.
sądzę, że autor pytania po prostu się pomylił. pewnie chodziło mu o coś w rodzaju transfobii czy coś w ten deseń.
Tak czy siak kolo nie wiedział kim jest osoba transseksualna i nie chciał być posadzony o transo-foba hm... No to wytłumaczyłem jak i co a czy pan ma ptaszka a wyglada jak baba czy odwrotnie, to już chyba mało istotna sprawa ok już mnie nie ma znikam dowiedzenia !
Boże - widzisz i nie grzmisz!
Pominę Twoje poglądy na temat homo- i transseksualistów - wierz w co chcesz i myśl jak myślisz - w żaden sposób mi to nie urąga...
Jednak błagam Cię - zajrzyj do słownika, czy też podręcznika do języka polskiego i zacznij pisać jak człowiek, bo czytam te Twoje komentarze i mam wrażenie, że dyskutuje tu uczeń klas 1-3...