Od samego początku nie wiedziałam o co biega, po co chcą tego aktora wywieźć do tej korei północnej. Sporo było przewijania bo dużo mówili od rzeczy :P , ogromny atut to 2 głównych aktorów ^^
Drama, którą dość dużo przewijałam. Masz rację, mówili trochę od rzeczy ;P a mi z czasem zaczął się podobać wątek Choi Ryu i In-ah. Ona kompletnie nieogarnięta i on tak niewinnie wyglądający szpieg. Cieszy mnie, że przezył wypadek, ale szkoda, że nie pokazali więcej. Bardzo bym chciała, żeby oni byli razem. A tu tak poskąpili na zakończeniu ;/ Główna para mnie znudziła, byli zbyt słodcy. Gdy nie byli razem było fajnie, śmiesznie, ale jak już zostali parą to "żyg".
Drama miała fajne momenty, ale zdarzały się dłużyzny....
I jeszcze zapomniałam... Jaki jest tytuł dramy, która jest reklamowana po dwóch ostatnich odcinkach? O policjantach itp? Wiesz może? Bo ja nie znam żadnego aktora z tego zwiastuna i nie mam jak jej znaleźć... ;/
dawno temu to już oglądałam i nie pamiętam tej reklamy, jedyna jak mi przychodzi do głowy o policjantach to Na-Do, Kkot! czyli Me, Too Flower :) może to to?