PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628197}
6,8 215  ocen
6,8 10 1 215
Seu-pa-i-myeong-wol
powrót do forum serialu Seu-pa-i-myeong-wol

Od samego początku nie wiedziałam o co biega, po co chcą tego aktora wywieźć do tej korei północnej. Sporo było przewijania bo dużo mówili od rzeczy :P , ogromny atut to 2 głównych aktorów ^^

ocenił(a) serial na 6
moudmargolcia

Drama, którą dość dużo przewijałam. Masz rację, mówili trochę od rzeczy ;P a mi z czasem zaczął się podobać wątek Choi Ryu i In-ah. Ona kompletnie nieogarnięta i on tak niewinnie wyglądający szpieg. Cieszy mnie, że przezył wypadek, ale szkoda, że nie pokazali więcej. Bardzo bym chciała, żeby oni byli razem. A tu tak poskąpili na zakończeniu ;/ Główna para mnie znudziła, byli zbyt słodcy. Gdy nie byli razem było fajnie, śmiesznie, ale jak już zostali parą to "żyg".
Drama miała fajne momenty, ale zdarzały się dłużyzny....

ocenił(a) serial na 6
moudmargolcia

I jeszcze zapomniałam... Jaki jest tytuł dramy, która jest reklamowana po dwóch ostatnich odcinkach? O policjantach itp? Wiesz może? Bo ja nie znam żadnego aktora z tego zwiastuna i nie mam jak jej znaleźć... ;/

ocenił(a) serial na 7
aneant89

dawno temu to już oglądałam i nie pamiętam tej reklamy, jedyna jak mi przychodzi do głowy o policjantach to Na-Do, Kkot! czyli Me, Too Flower :) może to to?

ocenił(a) serial na 6
moudmargolcia

Już znalazłam to jest Poseidon. Obejrzałam dwa odcinki i nawet nie jest złe. Zobaczę jak się rozkręci. Dzięki za odp ;)