Będzie albo śmiesznie albo cyrk ;)
Okyu i Ayaz wychodzą cało z wypadku samochodowego. Niestety, dziewczyna traci pamięć, a jej ostatnim wspomnieniem jest jej młodzieńcza miłość do Mete. Ayaz bardzo stara się obudzić w Okyu dawne uczucia jednak bezowocnie. Do walki o uwagę dziewczyny dołącza Mete, który chce odzyskać utraconą szansę. Gdy Emre i Burcu odnajdują się na nowo, Ayaz i Mete rozpoczynają rywalizację o uczucia Okyu. Dziewczyna staje przed nie lada dylematem… Tymczasem Seyma próbuje szantażować Mehmeta, a potem Onem, by odzyskać swoją starą posadę.
dzień doberek ^^ nie mogłam znaleźć tematu i myślałam, że dzisiaj zaniemogłaś :D
hahahah ja? nie ma mowy ;)
co prawda obejrzeć nie zdążyłam, ale temat musi być ;pp
a to chyba już wcześniej, nie?
Ten nowy był tylko przez jeden odcinek? Bardzo mnie wtedy wkurzał ^^
czytałam na jakimś zagranicznym forum, że to właśnie dla dzieci i młodzieży :)
Oyku przed chwilą: nie całuję się z nieznanymi facetami
hahahahaha, ona się nawet z własnym narzeczonym nie całowała :D:D:D
Ja zauważyłam zmianę tylko w pierwszym odcinku, kiedy się pojawił. Nie mogłam się aż skupić na dialogach, lektor był zbyt "nachalny".
Już raz poruszyłam ten temat... ale skąd Oyku bierze te wszystkie kurtki i płaszcze?! W każdym odcinku ma co najmniej dwie nowe kurtki ^^ więcej niż bogata Burcu, które łazi w jednym beżowym płaszczu :P
niektóre rzeczywiście tak wyglądają...
nie żebym miała coś do lumpeksów ^^ mam stamtąd swoje najlepsze i najporządniejsze ciuchy :P ale te niektóre płaszcze Oyku, wyglądają jak noszone 20 lat temu :P
Z lumpeksami mi chodziło o to, że tańsze te ubrania, dlatego Oyku ich tyle tam kupuje i tyle ich ma ;)
Szlag by trafił to ORANGE TV. Byle deszczyk popada a tutaj od razu 'brak sygnału'...
Dziś, jak Burcu fajnie tłumaczyła Oyku na tej tablicy ;)
I wspomniała, że Oyku wyszła za Metego dla ojca
A Oyku - Czy ja mam nie po kolei w głowie?
:D
ona jest glupsza niz ustawa przewiduje. po 10pryypomina sobie po2 minal dopgero jeden odcinel
Wczoraj w zielonym mieliśmy Ayaza, dzisiaj w zielonym możemy oglądać Melepetę :D może pobawimy się w "znajdź 5 różnic"? :D
czasami mi się wydaje, że Oyku już nie może bardziej udowodnić, że nie zasługuje na Ayaza... niestety z każdym odcinkiem jej się to udaje. Żałosne, głupie i egoistyczne dziewczę. Nie zasługuje ani na Ayaza, ani na tych ludzi których śmie nazywać przyjaciółmi.
Ogólnie odcinek dzisiejszy mi się podobał.
Ładny był ;)
Oyku trochę wkurzała, ale była raczej znośna.
Taka spokojniejsza i bardziej ludzka.
Szkoda, że nie jest taka zawsze.
Wczoraj pisałam, że Oyku chciałaby gwiazdkę z nieba ;)
hah no i dziś chciała ;)
A Ayaz oczywiście jej dał ;)
Ayaz dziś z plastrem na nosie ;)))))
Tak tekst z gwiazdką, jest kwintesencją poziomu myślowego wyjatkowej,jedynej i niepowtarzalnej,zapierającej dech w piersiach OYKU!!!!Ale jakże mogłoby być inaczej?Kto inny zapewniłby nam ciśnienie na granicy wylewu?!Chwytali się wszystkiego aby naszej perełce pamięc wróciła i nic,ale nie tedy droga,Skoro przydzwoniła łbem to należy wykorzystać ten organ i jak to sie u nas mówi klina klinem,BARANEM O ŚCIANĘ OYKU!!!!!! reakcja organu natychmiastowa a i AYAZ mniejszy rachunek za prąd zapłaci:))))
Hah jeszcze Oyku może sobie zażyczy wycieczkę na księżyc ;)
Haha już widzę, jak dobroduszny Ayaz załatwia tą wycieczkę i razem wsiadają w kombinezonach ;)))
Mógłby ją tam zostawić na tym księżycu, zamknąć drzwiczki i z powrotem na ziemię ;)
Ale on ją kocha. Cóż, mam nadzieję, że ona w końcu to doceni.
Przeczytałam,ze tam jakieś FANKI OYKU przejechały sie po Tobie,jak łzy wylewasz to ja razem z Tobą:))) a na roztrzęsienie stukam sie z Toba filizanka meliski:)))