tararara będą się hajtać :D
Materiał wideo został podmieniony, a jego treść zaskakuje również Mete. Ten jednak nie tracąc rezonu wykorzystuje sytuację do pogodzenia się z Ayazem. Informacja o filmie i zakładzie starych przyjaciół wycieka do większego grona… Rozwścieczony Mete grozi Seymie i stawia jej ultimatum – albo film wróci, albo ona ma się spakować. W międzyczasie dziadkowie Oyku żądają zerwania zaręczyn ich wnuczki. Tymczasem Ayaz porywa Oyku, by spędzić z nią czas sam na sam. Para z dala od domu decyduje się wziąć ślub, niestety wszystko się komplikuje za sprawą gubernatora, który jest oszustem… Co gorsza, Oyku widzi w telefonie Ayaza nagranie…
Seyma podmieniła filmik z zakładu na ten który Oyku kiedyś Ayazowi nagrywała, a Ayaz się wkurzył i poszedł pogadać na osobności z Mete. a tamten zaczął kręcić, że on chciał przeprosić bla bla ale się pogodzili, chociaż Ayaz raczej nie uwierzył w to wszystko
hahahahhaha, jakie zakupy XD
w co oni ubrali Oyku o matko
majtki dla Ayaza hahahhahah bawełniane :D umrę
To babcia może zerwać zaręczyny?Co to za teksty?
Niech ci dziadkowie już wyjadą,byle daleko!
Tradycje w tej Turcji troche jak w średniowieczu.Nawet się zbliżyć do narzeczonej nie można.
Jak bym miała takich dziadków to bym chyba oszalała. Jak w Turcji tak normalnie jest to ja tym młodym ludziom współczuję. Cieszmy się że u nas tak nie jest. :D
Dokładnie.Zachowują się tak jakby czas się zatrzymał.
Kocham tę trójkę razem haha. Best friend forever :DDDD
I nie potrzebują wcale Mete.On do nich nie pasuje
W Polsce też starsi ludzie przeważnie są bardziej konserwatywni niż młodzi, ale bez przesady, żeby takie cyrki odstawiać to się u nas chyba już nie zdarza. Też mi się wydaje że Emre dużo bardziej pasuje do nich niż Mete. :D Mete jest coraz bardziej denerwujący.
Ayaz dziadkow sie cyka jak tchrzofretka. nie to co prawdziwy mezczyna Alejandro
Znowu wycięli najfajniejszą scenę... :( Jak Ayaz przymierzał szlafrok w sklepie i udawał modela...
Tu macie link https://www.youtube.com/watch?v=4vvV-77oWtY
zaczyna się w 19:31 ^^
Wcześniejsza scena jak wystroili Dżema w ludowy strój też chyba nas ominęła...? (zaczyna się w 10:42)
Jakby nie mogli wyciąć sceny z zegarkami, która wcale nie jest aż taka śmieszna :P
ja mam kiepski tel. dzieki. Yok dla wycinania Ayazka on moja jedyna pociecha wtym serialu
Nawet Seyma zaczęła przez moment gadać z sensem,a Melepeta dalej swoje.
Za mało razy chyba dostał po nosie.Znowu te jego gierki.Teraz pewnie będzie urabiać Seymę.
U mnie tez nie za często pada nie nie. Teraz tylko w niedziele taka nawalnica była. Ciemno sie zrobiło, deszcz, wiatr sie zerwał i brał wszystko jak leci, anteny, drzewa, ławki w parku. Nawet u mnie dach media expertu poleciał bo plandekami zastawiony/
A tak to tu u mnie posucha normalnie PUSTYNIA. Z deszczu sie ciesze ale z reszty nie bardzo. Na szczescie ja mieszkam w bloku i to na parterze to mnie ani bloku ani dachu nic nie ruszy :-)))
ja mieszkam na wsi i jak do tej pory była jedna nawałnica z niedzieli na poniedziałek, tak lało, że aż strach... ale zawsze sygnał szwankuje w takich momentach, kiedyś to się mogły cuda wiać i było ok
jep, na mojej wsi z zasięgiem też kiepsko, nie daj boże powieje mocniej to już scen nie widze
ja mam ostatnio ten sam problem... (orange tv)
Kiedyś nie było problemów, czy wialo czy padało, sygnał był i tv działało. Teraz byle deszczyk się pojawi i już nie łapie sygnału...
ilker i emre kupili za pol darmo te zegarki a kazdy mowi dziewczynom ze sa brzdkie