tararara będą się hajtać :D
Materiał wideo został podmieniony, a jego treść zaskakuje również Mete. Ten jednak nie tracąc rezonu wykorzystuje sytuację do pogodzenia się z Ayazem. Informacja o filmie i zakładzie starych przyjaciół wycieka do większego grona… Rozwścieczony Mete grozi Seymie i stawia jej ultimatum – albo film wróci, albo ona ma się spakować. W międzyczasie dziadkowie Oyku żądają zerwania zaręczyn ich wnuczki. Tymczasem Ayaz porywa Oyku, by spędzić z nią czas sam na sam. Para z dala od domu decyduje się wziąć ślub, niestety wszystko się komplikuje za sprawą gubernatora, który jest oszustem… Co gorsza, Oyku widzi w telefonie Ayaza nagranie…
widać że to nagranie nie z wcześniej, bo Ayaz ma krótsze włosy :P
czyli na tak genialny pomysł wpadli dopiero później
o ludzieeee :D ale mam bekę :D nie oglądałam jeszcze odcinka ale wasza relacja z nocy poślubnej Oyku i Ayaza jest genialna :DDDDDDD uśmiałam się lepiej niż na kabarecie :)
w głowie mi się nie mieści, ze nie doszło do niczego,przecież Oyku czekała do ślubu,ci po ślubie a ta dalej nie? to o co jej w końcu chodzi? :P
Padłam dziś ze śmiechu, gdy:
- babcia kazał Ayazkowi przymierzać majtki ;))))))))
hahahahhaha kobita jeszcze na starość chciała wykorzystać okazję i mieć taki super widok :p
A mina Ayaza ;PPP
Szkoda, że nie przymierzył ;)
Wszystkie byśmy popatrzyły ;)
To mówicie, że wycięli dziś scenę, jak Ayazek szlafrok przymierza?
Dlaczego wycinają takie super sceny ???
- Ayaz pijany - hahahahahaha BOSKIE
Ayaz nawet, gdy jest pijany, to jest przesłodki ;)
- jak Ayaz drzwi od samochodu nie mógł otworzyć ;)
A potem auto im utknęło i Ayaz był trochę upaprany na czole, a i tak był seksowny ;)
Noc poślubna to PORAŻKA.
Oczywiście wszystko przez Oyku.
Niedawno tu żartowałyśmy z monią i Tobą (mistrzynią ;P), że w noc poślubną przerażona Oyku będzie uciekać przed Ayazem albo że będzie miała pas cnoty.
A Oyku naprawdę coś takiego odwaliła.
może powinnyśmy mniej gadać :D bo za dużo się sprawdza ostatnio ;pp
a wystarczyło powiedzieć słówko Ayazowi, przecież dla niej wszystko zrobi, a nie cyrki odstawiać. tylko że to jest Oyku i ona nie potrafi po ludzku
Heh pewien stres przed pierwszym razem i na dodatek z takim przystojniakiem - to zrozumiałe.
Ale żeby tak długo tyle cyrków odstawiać ? że aż Ayaz usnął ;)
Nie musi mowic to kazdy widzi, a o nocy poslubnej niech zapomni bo go jeszcze o pedofilie oskarzą:))
Co do tej sceny z zakładem o Oyku - naprawdę nieładnie zachowali się wtedy Ilker, Mete i przede wszystkim Ayaz.
Nie znoszę, jak jakiś arogancki lowelas tak traktuje kobiety. KARYGODNE
Choć wtedy Ayaz był innym człowiekiem - zarozumiałym playboyem.
Poza tym stwierdzenie, że "Oyku to głupia gąska" jest przecież prawdą :D
Ale na marginesie Ayaz w tej scenie jest tak piękny, pociągający i seksowny, że byłam pod wrażeniem.
Dobrze, że dziś tą scenę powtarzali ;)
Ten jego wzrok wyrachowanego, ale jednocześnie seksownego podrywacza, i jeszcze ta marynarka w ładnym, jasnym kolorze - ach, sam SEKS ;)
Przede wszystkim to najgorzej zachował się Mete, ani Ayaz ani Ilker jej nie znali, a to była przecież Mete przyjaciółka...
Mete też źle się zachował fakt, ale to zachowanie Ayaza było w tej sytuacji najgorsze. Nie znoszę takich zarozumiałych, egoistycznych typów którzy mają o sobie niewiadomo jakie mniemanie i myślą że każda na nich poleci. No ale to jest serial i Ayaz się diametralnie zmienił bo tu nie może być inaczej :D
"No ale to jest serial i Ayaz się diametralnie zmienił bo tu nie może być inaczej :D"
Właśnie, w telkach, serialach czy komediach romantycznych kobieciarze często zmieniają się na lepsze pod wpływem miłości.
To tylko fikcja, a życie to życie ;)
Choć pewnie wyjątki się zdarzają.
"Nie znoszę, jak jakiś arogancki lowelas tak traktuje kobiety. KARYGODNE"- Dobrze mówisz! uważam tak samo :) jak dla mnie nic nie usprawiedliwia zachowania Ayaza i koniec...Ale wiadomo wtedy był inny, teraz to video straciło na ważności, Ayaz już tak nie myśli o Oyku i ją kocha.. ;)
Ayaz w tym video jest tak piękny, że oniemiałam ;) Choć temat ich rozmowy mi się nie podobał.
Ale ten zakład od dawna jest nieaktualny.
Ayaz pod wpływem miłości przeszedł przemienienie pańskie ;)))