PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 40

ocenił(a) serial na 8

Oglądacie? ;>

Oyku odrzuca propozycję roli w nowym serialu. Jednak po przeanalizowaniu kosztów leczenia ojca, postanawia przyjąć tę pracę. Ayaz idzie z ukochaną na plan, jednak zazdrość jaką wywołuje w nim męski aktor powoduję, że zaczyna grać za niego. Reżyser zgadza się na taką zamianę pod jednym warunkiem – Oyku zgodzi się wziąć udział w kolejnym projekcie. Tymczasem Mete kontaktuje się z Seymą i informuje ją o swojej upozorowanej śmierci oraz zaplanowanej zemście. Mężczyzna robi wszystko, by policja obarczyła Seymę winą za jego zniknięcie…

mistrzyniF1

Jasne,że tylko serial,więc nie zamierzam jej ubliżać czy coś :D
Razem wypadają znacznie lepiej niż Oyku bez niego.

No,ten to dopiero jest,wejście zrobił jak trzeba i oczywiście nikt nic nie zauważył.Takie rzeczy tylko w tv :)))

madzik_867

mam tak samo, Oyku swoją głupotą i narcyzmem zraziła mnie na amen. Ayaz w centrum uwagi, a nie ona, więc już księżniczka Oyku chodzi z krzywą miną.

mistrzyniF1

Mnie to trochę przeraziło jak Ayaz tak śmiertelnie poważnie powiedział że ona nie zagra w serialu bo on nie wyraża na to zgody. Wkurzyłabym się jakbym musiała ze swoim facetem każdą swoją decyzję skonsultować bo nie daj Boże by sie na mnie obraził.

dariah

Tez sobie takie sytuacji u siebie nie wyobrazam ale jak patrze na OYKU to sie nie dziwie. Jej by jej kazali na planie sex uprawiac to mimo ze z Ayazem nie chce to by mogla sie zgodzic. Ją trzeba pilnowac bo ona jest podatna na pływy innych. WSZYSTKICH oprocz AYAZA.

monia198923

Haha dziś nagrywali serial w serialu ;)

Ayaz już fankę ma, co sobie zdjęcie z nim zrobiłą; P
Nie dziwota.

Oyku - "Jak zostaniesz sławny, to będzie masa autografów i fanki założą na fejsie twoje fankluby".
Hahaha o nas pomyślałąm ;)

ocenił(a) serial na 8
dariah

ale wydaje mi się że to jest turecka mentalność, u nich to normalne, bo Oyku jakoś nie stawiała się specjalnie, tylko się po prostu zezłościła. u nas zaraz by dostał wiązankę, że to nie jego decyzja, każdy decyduje o swoim życiu, a ona nic takiego nie powiedziała.

ocenił(a) serial na 1
dariah

właśnie dlatego Oyku powinna być na niego zła, bo nie wyrażał zgody na to by ona grała, choć chciała to zrobić tylko by zdobyć kasę na leczenie ojca, a dlaczego on to chce zrobić ona nie wie

darjaa

I pewnie Oyku będzie zła, ale na pewno w końcu wszystko się wyjaśni

Vanessa100

Jak tam ci się podobał dzisiejszy odcinek Vanesko? :DDDDD
Żadnych komentarzy na ten temat? :DDD

madzik_867

Wczoraj i dziś nawet fajne odcinki były.

Śmiesznie, romantycznie, trochę więcej pocałunków, ale seksu nie widać.
Ayaz jak jej wczoraj szepnął na ucho, to był taki seksowny i słodki mmm;)

Ciotki już nie mogę znieść żadnymi sposobami. Wstrętne babsko.
Dlaczego Ayaz to toleruje? Już taki wspaniałomyślny chce dla wszystkich być, ale akurat ta walnięta ciotka nie jest tego warta.

Fajne dziś z tym nagrywaniem serialu, ale jak zawsze konflikty między nimi muszą być.

Mete co on wyrabia hahahahah

Vanessa100

No i to jest podsumowanie :D
Na seks nie ma co liczyć,w tym serialu takie coś nie istnieje,szkoda sobie nadzieję robić.
Ciotka daje w tyłek i to porządnie.Najpierw dziadkowie,teraz ona.
A Mete wygląda jak...i tu brakuje mi słów

madzik_867

Takiego faceta ma w sypialni, Ayaz chodzący seks, a ona tylko kiss kiss, krótkie przytulanko i po wszystkiemu.
Nie mogę tego pojąć żadnymi sposobami :D

Vanessa100

Ciekawe w jaki sposób by się opierała,jakby się jej jakiś brzydki trafił?

madzik_867

haha no właśnie ;P

W jednym łóżku śpią i nic. Nawet się do niego nie przytuli, ani nie pocałuje przed snem czy rano.
Nie rozumiem tego !!!!!!!!

Wczoraj skuci kajdankami, a ona wolała oglądać jakiś serial w tv, zamiast się z nim miziać (nie musi być przecież od razu seks)
Nas to by wołami od Ayaza nie odciągnęli, a Ojejku do niego wołami trzeba zapędzać ;)

Vanessa100

Tez tego zrozumiec nie moge. TAA tylko ile ludziiii.....
MNie tam by ludzie nie przeszkadzali. Mogłabym sie całowac z Ayazkiem nawet przed milionem ludzi.

madzik_867

Ciotka jak dla mnie dużo bardziej denerwująca niż dziadkowie.

dariah

Ciotka mnie wykańcza nerwowo.
To jakaś świruska

Vanessa100

On by zagrał dla niej i jej kasę przekazal napewno ale KSIĘŻNICZKA by nie przyjela. Tak zle i tak niedobrze. Nie da sie panience Ojejku dogodzic i juz.

monia198923

Czekam na jakiś seks Aayz i Oyku i się chyba nie doczekam.
Ona nawet zwykłych czułości mu skąpi.

Może Oyku choruje na aseksualność? Sama już nie wiem ;P;P

monia198923

Dziś Aayz, cała rodzina i przyjaciele musieli z Ojejku pojechać na plan serialu.
Ona niczego sama nie załatwi ???

Vanessa100

Ja trzeba pilnowac jak dziecka.

monia198923

Heh, ona jest prawdziwym dużym dzieckiem, o czym wielokrotnie już tu pisałyśmy.
Jak na widok Aayz z gołą klatą, zasłoniła oczy, to chyba przebiła samą siebie.

Oyku do bardziej namiętnych czułości dojrzeje za kilka lat, a do seksu, to może koło 40-tki

mistrzyniF1

Dziś był długi i całkiem namiętny pocałunek - jak kręcili ten 4-odcinkowy serial.
Reżyser zawołał cięcie, a Oyku i Ayaz dalej się całowali.

I dużo się tez całowali na tej łódce, co Oyku siedziała na huśtawce.
Oyku się rozkręca :D

Ayaz w tej scenie z samochodem jakie miał gładkie i przylizane włosy buhahahahaha ;)

Dziś znowu byli w sypialni i nic. Jak ta Oyku to wytrzymuje???

Vanessa100

Pocałowała go bo Ayaz ja pocałował. Sama by w zyciu nie zaczela. To jakis patent. On musi czesciej ja tak z zaskoczenia brac to moze nie bedzie miala sil protestowac.

monia198923

Ayazina się musi tyle namęczyć, żeby móc ją dłużej pocałować czy poprzytulać.
To jakaś parodia

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

przyzwyczaiłam się :D
po ślubie to ona go będzie ciągać :D

monia198923

Ja tak ubóstwiam Ayaza, że już cierpię z miłości do niego.
Jak żyć?

Vanessa100

Haha idziemy na leczenie ! Najlepiej zeby sam Ayaz jej poprowadził. Tak jak alkoholika czasem leczy sie alkoholem tak nas trzeba wyleczyc AYAZEM :)))

monia198923

hahahahaha podoba mi się Twój pomysł ;P

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja tak samo ! :d łączę się z Tobą w bólu :c
no właśnie jak żyć tu normalnie, jak takie cudo stąpa po tej ziemi ?:dddd

Wy mnie rozumiecie, razem raźniej ;P

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ja jeszcze nie oglądam odcinka .. zawsze najciekawsze muszę przegapić :C
widziałam tylko pocałunek na planie, naprawdę ładny, Oyku szaleje :DDDD

aaa, ktoś życzliwy powie mi jeszcze jak skończył się odcinek ? :))

ocenił(a) serial na 8

sure :D
producentka nie chciała Oyku ale Ayaza, więc zaproponowała mu umowę, której on nie chciał przyjąć, ale ze względu na pieniądze dla Oyku się zgodził ;)

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

dziękuję dobra duszyczko :*
a dlaczego nie chciała Oyku? przecież reżyser ją zatrudnił i chyba dobrze wypadła?
ah ten Ayaz, znowu się dla niej poświęcił, najukochańszy chłopak na świece :ddd

Tak, reżyserowi bardzo podobali się oboje, uważał, że świetnie wypadli, ale producentce spodobał się tylko Ayaz. :D

użytkownik usunięty
dariah

onem mi się dzisiaj podobała, nie jest wcale zła, nawet zabawna czasem :dd
oyku trochę wkurzała ale idzie przeżyć :ddd w sumie mi jej szkoda :c ale nie powinna tak traktować ayaaz, to nic złego, że chce jej dać pieniądze ...
na mete to mi się patrzyć nie chcę..musiałam sceny przewijać :pp
odcinek na plus :)