PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 43

ocenił(a) serial na 8

dzisiaj będą obozować :D

Oyku nie może uwierzyć, że Ayaz ją zostawił i próbuje odkryć prawdziwe motywy jego działania. Mete chcąc pocieszyć dziewczynę wyznaje jej miłość, jednak ta wciąż opowiada o Ayazie. Onem również próbuje zdobyć wyjaśnienie od syna, jednak ten milczy. Mężczyzna, by uwiarygodnić swoją decyzję prosi o pomoc przyjaciółkę ze szkoły. Gdy Emre, Burcu, Mete i Oyku planują wyjazd na weekend, niespodziewanie dołącza do nich Ayaz i Isik… Choć Oyku wciąż jest pełna nadziei na odzyskanie ukochanego, to ten odbiera jej złudzenia… Seyma znajduje nagranie pogrążające Onem i zaczyna się zastanawiać jak je wykorzystać…

monia198923

Hahah Oyku w namiocie, najlepsza scena :D

dariah

I Oyku wrociła chyba do swoich starych wlosów w sensie ze znowu sa brazowe. Ale najlepsze wlosy to ma matka Oyku. Cudne włosy ma Meral. Zeby moje sie tak ładnie układały achh :D

monia198923

Faktycznie teraz jakoś ładniej wygląda. Chyba miała ostatnio za ciemny kolor. ;D

dariah

I chyba miala taki jakby jasniejszy refleks czy pasemko jak pracowała z Monicą.A teraz wyglada po staremu naturalnie :D

monia198923

A na to nawet nie zwróciłam uwagi. :D teraz faktycznie bardziej naturalnie. Ostatnio też za mocno ją malowali, tak mi się wydaje. Bardziej jak makijaż wieczorowy to wyglądało. :D

dariah

O mamo te makijaze to miala czasem straszne. Wygladala jak klown. Nie byla umalowana tylko przerysowana :D

monia198923

No dokładnie :D makijaże też miała najładniejsze na początku serialu, takie naturalne :D

ocenił(a) serial na 8
monia198923

a ciekawe czy Monica jeszcze będzie? nawet ją lubiłam

mistrzyniF1

Monica chyba gdzieś wyjechała, nie wiem czy przypadkiem nie do Włoch? Także mi się wydaje że już nie wróci.

ocenił(a) serial na 8
dariah

też mi się tak zdawało, ale może ją jeszcze zobaczymy

"dziś jestem dumna z oyku.. inne na jej miejscu by się załamały i płakały w kącie..
a ta się nie poddaje i lata za ayazem :ddd
tak dalej."

To samo sobie pomyślałam w trakcie dzisiejszego odcinka

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

hahhaha seyma właśnie miała identyczną minę jaką ja mam gdy za każdy razem widzę metę na ekranie ;dd

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

pada tylko na pół basenu ;)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

wzdycham do telewizora, Ayazek kocha Oyku <333333 piękna scena

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

scena jak z bajki xdd

bella93

Tylko szkoda że taka smutna. Mam nadzieję że niedługo znowu będą razem.

mistrzyniF1

Myslalam ze nikt nie pobije Szejmy z wnerwianiem ludzi ale Melepeta bije ja na glowe. Przy Mapecie to ja nawet Szejme moge powiedziec ze lubie :D

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Seyma teraz pewnie znów dobra będzie, aktualnie Metepata zajmuje miejsce numer jeden we wszystkich rankingach kretynów, zmij i złoczyńców ;ppp

monia198923

Ja Seyme od początku lubiłam mimo że była czarnym charakterem. A za Mete jakos bardzo nigdy nie przepadałam, ale jeśli o mnie chodzi to już nie samo zachowanie bohatera ale ten aktor jest taki denerwujący przez co postać wkurza mnie jeszcze bardziej :D

dariah

No ci powiem ze ja tez Szejmy moze nie to ze lubiłam ale nie nie lubiłam. Widzialam w niej cos takiego ze ona jest wredna i zła przy kims. Pod wpływem innych a czasem umiała sie zachowac. Ogolnie mialam i mam nadzieje ze na koncu bedzie juz tą dobra :D

ocenił(a) serial na 8
dariah

tak, Mete zawsze był nielubiany, w innym temacie głównie on się przewijał jako antybohater.

mistrzyniF1

Ahahaha komitet dopingujący za oknem najlepszy :D HAHAHA

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Biedna Oyku :). Biedny Ayaz :). To takie smutne jak nie są razem.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ta scena w deszcze wyszła tak pięknie :( jedna z moich ulubionych
Ayaz może gadać co chce ale jego oczy nie kłamią ...ślepy by zauważył, ze kocha Oyku :) pewnie dlatego zdecyduje się na ten cyrk z nową dziunią :c

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

ej co się stało po przerwie ? przegapiłam chyba trochę ...

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

nawet pikiete mu zrobili ;ddd

mistrzyniF1

Ok głupiiee pytanie ale wiecie mowie wam duzzzzzo przegapiłamm. Mehmet ojciec Ayaza to jest z Onem?? To ona najpierw go podpalila a potem sie pogodzili i sa razem? A Mehmet wie ze to Onem podpalila jego pracownie?

monia198923

Onem i Mehmet wzięli ślub. On nie wie że ona podpaliła jego pracownie. :D

ocenił(a) serial na 1
dariah

wie

darjaa

Jak to wie? Kiedy się niby dowiedział?

ocenił(a) serial na 1
dariah

na nastepny dzien po podpaleniu. Ooem przyni6sla Monice czek i 6d razu sie domyslilia.monika powiedziala Mehmetowi

dariah

OOO juz sie zdazyli hajtnac nawet??? Szybcy sa.

Melepeta no czemu Ayaz mu ten wredny usmiech z gęby nie zetrze?????

ocenił(a) serial na 1
monia198923

mehmet wie bo mu monika powiedziala

ocenił(a) serial na 8
monia198923

tak pogodzili się, zareczyli i pobrali w urodziny Ayaza ;) i Mehmet wie, rozmawiali o tym z Onem w samochodzie a potem się obsciskiwali

mistrzyniF1

No niezle to ja duzooo w tyle jestem.
A to co za babskooo podlecialo do Ayaza???

Mapet zabijcie goo no, pusccie na niego jakiegos meteoryta czy co!

monia198923

No tak Oyku idz jeszcze go wycałuj za to ze wyrwal te projekty Ayazowi:((((

mistrzyniF1

To ja chyba fragment któregoś odcinka też musiałam przegapić w takim razie. :D ale jesli Mehmet wie to tym bardziej nie rozumiem dlaczego Ayaz nie chce im o wszystkim powiedzieć, przecież razem by to może rozwiązali.

ocenił(a) serial na 1
dariah

bo Ayaz nie ze Mehmet wie

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

no i dlatego filmik mete nie ma racji bytu

mistrzyniF1

Swoją drogą fajnie widzieć Oyku wreszcie zdecydowaną i pewną siebie. Dawno taka nie była. :D

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

jakoś się nie dziwię, że ayaz ma same przyjaciółki xd

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

niech tylko nie wierzy Mete...

mistrzyniF1

Nigdy nie zrezygnuje z Ayaza ooo to sie jej udałoooo. I jak moze ona nie widzec tego krzywego ryja Mapeta jak gada o Ayazie??
Widac ze mu to nie pasi ale ta oczywiscie nie widzi tego.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

ah ta Oyku, a Ayazek za wesoły jest

mistrzyniF1

O nieeee co ten Ayaz znowu wymysla :(((

mistrzyniF1

smutny źle,wesoły źle , no to jaki ma być? :D
niech się chłopak troche pocieszy

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

czemu Metepata cały czas siedzi u Seymy?
a rudzielec przejrzał cielaka

mistrzyniF1

Kibicuję Syemie :D

ocenił(a) serial na 8
dariah

ja też, chyba pierwszy raz od początku serialu :D

mistrzyniF1

No i znowu MAPET. Czy ci scenarzysci chca mi ten serial OBRZYDZIC?? W co drugiej scenie MELEPETA. W zyciu bym z nim nigdzie nie pojechała na mijescu OYKU. Czy tylko ona nie widzi jaki on jest obrzydliwy i oslizgły??