dzisiaj będą obozować :D
Oyku nie może uwierzyć, że Ayaz ją zostawił i próbuje odkryć prawdziwe motywy jego działania. Mete chcąc pocieszyć dziewczynę wyznaje jej miłość, jednak ta wciąż opowiada o Ayazie. Onem również próbuje zdobyć wyjaśnienie od syna, jednak ten milczy. Mężczyzna, by uwiarygodnić swoją decyzję prosi o pomoc przyjaciółkę ze szkoły. Gdy Emre, Burcu, Mete i Oyku planują wyjazd na weekend, niespodziewanie dołącza do nich Ayaz i Isik… Choć Oyku wciąż jest pełna nadziei na odzyskanie ukochanego, to ten odbiera jej złudzenia… Seyma znajduje nagranie pogrążające Onem i zaczyna się zastanawiać jak je wykorzystać…
ayaz chce złamać oyku serce :(((
wiem, że musi to robić ale ten jego pomysł jest okrutny :((
Mete wygląda jak pingwin w przebraniu w tym smokingu. Nie to co Ayazek. I jeszcze szczerzy się jak szczur.Zabierzcie go z mojego ekranu bo nie wytrzymam!
hahaha,masz rację,mój błąd.pingwinki są słodkie i kochane,a Mete...każdy wie.
Już mi się go obrażać nie chce.Szkoda klawiatury na niego
Nie noo to jakis zart!! Moze oni połącza Mapeta i Ayaza bo jak pokazuja Ayaza to nie musze wcale czekac i juz paszczurzy łeb wyrasta !!!!
Zaloze sie ze Ayaz przegnie pałkę i POTEM jak zwykle zmądrzeje po czasie. I znow bedzie latac za Oyku zeby mu wybaczyla. A nie bedzie tak latwo!
jakbyś czytała w myślach scenarzystom :p tak będzie..
niestety dziś przegnie :ccc
jestem zła na niego, że w taki sposób się zachowuje.. to dziecinne.
oczywiscie wszyscy biegna a tylko OYKU w druga strone hahahaha. Ayaz juz zapobiegawczo za nia poleciał :DDDD
Oyku naturalnie musiała się zgubić,jakżeby inaczej?
I jak chciała podsłuchać Ayaza z tą laską,to musiała wpaść na gałąź,jakżeby inaczej?
Ta dziewczyna nigdy nie zrobi czegoś dobrze?
ps. skończyło się chwalenie Oyku? :D
może jednak nie...?
Chamskie to było jak Ta Isik czy jak od Ayaza wpadła w błoto a oni sie tak rechotali. Jakby to Oyku wpadła to zaraz byłby foch na tydzien.
Otóż to :)
Wcześniej była też akcja z tym serialem i panią producent.Jak Ayaz się zgodził zagrać i robili mu zdjecia,wywiad itp. to nikomu sie to nie spodobało,wszyscy miny mieli jak zbite psy.Ale jak pojawiła się koło niego Oyku to wszyscy banany na twarzy i zadowoleni.
Oczywiście,Ayaz nie może zrobić kariery,ale Oyku -oczywiście!
nie no oyku zamiast biec za resztą, to wybrała zupełnie inny kierunek, a bohater ayaz jak zwykle za biedulką oyku pobiegł ;d chociaż nie wiem czy ona przypadkiem tego specjalnie nie zrobiła, latała z tym plecakiem zbierając patyki, trochę to podejrzane, ale znowu z drugiej strony oyku chyba nie jest na tyle przebiegła, żeby obmyślić takie coś ;dd
chyba aż tak blisko siebie to jeszcze nie byli :D a oyku taka zadowolona, jak nigdy ! powinny więcej scen ze śpiworem w głównej roli robić ;dd
No naprawde jak ta Oyku sie zachowuje. Walnela dziewczyne w glowe i sie jeszcze cieszy. jestem pewna ze specjalnie. To chamstwo. Msci sie na niej a przeciez to Ayaz wymyslil te akcje. Jak juz to niech sie msci na nim a nie na tej Isik.
a jak dowaliła z tą piękną i bestią! no dobra może jakaś piękna to tamta isik nie jest, ale bez przesady
emre jak zawsze nie zawodzi ;d
Napewno nie jest tez brzydka. Ogolnie Oyku wrociła do swojej głupkowatosci. A tak dobrze zaczynala na poczatku.
Oglądałam sobie odcinek 36 i tam znaleźli się już tak blisko siebie jak zawineli się w prześcieradła w krokiecik :D
Bożeeeee no powiedzcie bo mi zacina !!! Ayaz udał ze sie pocałował z ta Isik czy jak i Oyku uciekła i co dalejjjjjj bo widze ze była tez z Ayazem???
Tak Ayaz i Isik udawali ze się całują, wtedy Oyku uciekła. Potem była scena jak Ayaz siedział na pomoście i przyszła Oyku i powiedziała ze myślała że Ayaz ją kocha ale teraz zobaczyła ze jednak nie i wrzuciła swoją obrączkę do jeziora bo stwierdziła że teraz ta obrączka juz nic dla niej nie znaczy. Powiedziała do Ayaza żegnaj i odeszła i tak się skończył odcinek.
poszła do niego na kladkę, powiedziala mu ze teraz widzi ze on jej nie kocha, zdjela obrączke i rzucila ją do wody po czym uciekla a Ayaz patrzył zbolalym wzrokiem przed siebie
O jaaaaa wlasnie nie widzialam tego jak ONA do niego podeszla i co mu powiedziala :((( A Ayaz taki zbolaly wzrok mial :(((
skoro Onem poszla na posterunek to Szejma powiedziala czym Mete szantazuje Ayaza