może dzisiaj będzie lepiej ;)
Grupa przyjaciół stara się przeprosić Seymę, jednak ta pozostaje niewzruszona. Oyku i Ayaz otrzymują tajemnicze zaproszenie na weekend na Książęcej Wyspie. Para podejrzewa Mete o żart, ale szybko okazuje się, że wszyscy znajomi otrzymali podobne zaproszenia. Zespół postanawia udać się na miejsce, by dowiedzieć się o co chodzi. Nikt się jednak nie spodziewa tego co zastaną…
chyba jednak nie będzie lepiej :D :D
poza zaręczynami nie będzie nic co by mnie osobiście zachwyciło.
wgl to odcinek w oryginale trwa prawie 3h! puls wytnie co najmniej pół godziny ;pp
Jeszcze odnośnie wczorajszego odcinka (nie mogłam wczoraj komentować z Wami, bo nie oglądałam go w tv): Zdziwiła mnie jedna rzecz, że Oyku prowadzi samochód, a przecież mówiła, ze nie umie jeździć, no chyba, ze zrobiła prawo jazdy. Co o tym myślicie?
Dla mnie też to jest dziwne bo kiedyś wyraźnie mówiła że nie umie jeździć.
A kiedyś dla Ayaza przebrała się za kierowcę i czekała przed jego autem ale to on musiał prowadzić bo Oyku nie wiedziała jak.
No właśnie też to pamiętam,no chyba, że zrobiła prawo jazdy :D...a tego po prostu nie pokazali.
Oyku zrobiłaby prawo jazdy i by tego nie pokazali? To niemożliwe. Jestem pewna że przynajmniej przez pół odcinka poświęciłaby na panikę a znając jej szczęście rozwalilaby auto albo dwa :) a do tego by ją oblali
mokry ayaz.... i w basenie :D idealny na nasze upały :))
madzik, zmieniłaś avatar :D :D
już nie masz serkana, przeszło ci czy co? :DD
Nie przeszło ale lubię zmiany i co jakiś czas muszę coś wymienić. Dlatego spoko, Ayaz pewnie wkrótce powróci :D
Może też bd mokry :D
Dzisiaj nareszcie mogę normalnie w całości obejrzeć odcinek przed telewizorem. Nawet zaopatrzyłam się w chipsy z tej okazji :D
pewnie tak :d
zaraz narobią w gacie ze strachu...przedszkolak ma więcej odwagi niż oni :)
scenarzyści chyba chcieli żeby było zabawnie i oryginalnie.
scenarzysta Sezonu pod koniec kręcenia serialu musiał chyba przebywać w towarzystwie Karola z Familiady bo ogrom sucharów ;D
no to jest nawet już gorsze, bo tam się chociaż smieje z niego, a tu nie wiem co ze soba zrobic jak widze taka masakre na ekranie xd
można się załamać, dobrze, że jutro ostatni odcinek, trochę szkoda ze względu na Ayaza, ale jednak ten serial zaczyna zmieniać się w żenadę.
Dokładnie. Żenada jak trzeba. Żarty i wesołe akcje dawno im się wyczerpaly. Poza tym co za dużo to nie zdrowo. Dobrze że to koniec
Mnie nie jest szkoda bo z takim beznadziejnym humorem to niedlugo i Ayaz stanie się żenujący
Zadziwiające jest to że jak się boją to wszyscy naraz
Ok, , dziewczyny mogą być strachliwe ale faceci? No i bez jaj czego tu się bać.
Mnie już prawie nic nie śmieszy więc z twoim humorem wszystko gra :)
no właśnie
trzymajcie mnie bo zaraz przywalę tej oyku!!
taki wspaniały facet a jej wiecznie mało...
Zdecydowanie za dużo. Na większośc z nich nie zasłużyła. Ayaz też przeginal bo skakał koło niej jak koło jajka no to ma teraz