Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Aaaaa, aha, rozumiem ;)
Chcą podgrzać atmosferę i zaciekawić widzów tym zdaniem "Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?".
Znowu chwyt marketingowy :D
nie wiem czy tureccy widzowie mają jeszcze cierpliwość po trzech ślubach i bezsensownych kłótniach ;D :D :D
hahahhahahahahahhaa ;) śmieję się ;)
Masz rację.
Ile można.
Jeszcze teraz potrzeba, żeby do sprawdzenia testu ciążowego OyAy przymierzali się z 10 razy przez pół odcinka haha ;)
To co będzie z porodem ;)
W ostatnich tygodniach ciąży panikarze Oyku codziennie będzie się wydawać, że już rodzi, a potem fałszywy alarm ;))))
Ayaz nie nastarczy jej do szpitala codziennie zawozić i przywozić ;))))
hahahaha bo jeszcze tak będzie ;D
albo będzie myślała że to skurcze, a to tylko niestrawność ;>
"albo będzie myślała że to skurcze, a to tylko niestrawność ;>"
No właśnie to miałam na myśli :D
Aż w końcu uzna, że to znowu niestrawność, a to tym razem naprawdę skurcze :D
hahahha jak to bywa w filmach ;)
ciekawa jestem czy naprawdę dobiją Sezon w tym odcinku, czy to jednak fałszywy alarm?
bo tak w sumie opisem się nie zanosi
Nie wiadomo, bo przecież producenci nie raczyli jasno, konkretnie i oficjalnie obwieścić w necie informacji odnośnie końca KM.
czyli Sezon na miłość jest teraz trochę jak bomba ;) nie wiadomo czy wybuchnie czy raczej ją rozbroją ;d
hahhahahahhaha ;) dobre ;)
2. seria KM jest raz jak bomba (fajne odcinki jak rzymski albo 57 i 58) , innym razem jak trąba (słabizna typu odcinki z Atlantisem albo Ayazem ulegającym matce) :D
istna sinusoida ;D
muszę nadrobić koniecznie, bo pojawił się w necie chyba 55 już, i moja kumpela zdążyła obejrzeć, a ja dalej w tyle...
Ja będę oglądać za jakieś 2 godziny.
Nie było mnie w domu cały dzień i nie widziałam jeszcze czy jest.
"Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem"
haha, ale oni oboje mają czasem pomysły ;) normalnie jak dzieci ;)
Bo oni są jak dzieci .... scenarzyści nie pozwolili im dorosnąć.... nie masz takiego wrażenia po tych aż 7 odcinkach II serii..... i będzie aż 8 odcinków ..... całego II sezonu ;)))
Mam nadzieje, że będzie jednak w tej ciąży :-D
Przy takiej chustawce nastrojów jakie miała nie może być inaczej.
Choć u Oyku to wszystko możliwe i ona by się zorientowała , że jest w ciąży jak by dopiero zaczęła rodzic ha ha albo i nie
Kiedyś taki film oglądałam " Ciąża z zaskoczenia" tam kobiety przez 9 miesięcy nie wiedziały, że są w ciąży.
Dla mnie to trochę dziwne, żeby tak długo nie wiedzieć , bo przecież zmienia się wszystko .
No , ale zdążają się takie przypadki.
ja tam w to nie wierzę :D
jak przez 9 miesięcy można nie widzieć że się jest w ciąży?
chyba tylko amerykanki nie wiedzą jak to działa ;ddd
jak z Oyku znowu zrobią taką idiotkę jak pod koniec I serii, to się nawet nie zdziwię, że do porodu nie będzie wiedziała, ze jest w ciąży ;)))) hahahha no może zakończą ten serial z fasonem i szacunkiem do widza.... tej jasności umysłu na koniec II seri im zyczę ;)))
Ja tez im tego życzę :-D
Jest Na teleforum zdjęcie Oyku z brzuchem jak kręcili odcinki w szpitalu.
Nawet dziewczyny zrobiły dochodzenie i dowiedziały się jaki to szpital.
Na fb była też informacja, że Oyku będzie rodzic w 7 miesiącu przez cesarke i będą jakieś komplikacje.
Dowiemy się wszystkiego w sobotę.
Ciekawe czy będzie ten 60 specjalny odcinek.
hahha no dokładnie, chociaż odrobinkę zwiastuna dać ;))
Na teleforum jest kilka zdjęć z 59 odcinka.
Oraz różne nowe zdjęcia zakulisowe aktorów, normalnie lawina.
Dziewczyny ciągle wstawiają jakieś fotki.
Ja NIE CHCĘ w finale żadnych dramatów z porodem, ani żadnych innych dramatów !!!!
to samo ja, ogólnie nie lubię dramatów ;> wystarczy że życie to dramat.
Oyku jako nienormalna bohaterka chociaż urodzić by mogła normalnie ;ddd
"Oyku jako nienormalna bohaterka chociaż urodzić by mogła normalnie ;ddd"
hahhahhah trafne spostrzeżenie :D
http://images75.fotosik.pl/104/1272dc76918b0f80med.jpg
Na teleforum już zastanawiają się, co to za dzieci.
"Co to za dzieci ? Czyżby był przeskok? Batikan, bliźniaki Oyku i Ayaza i czyżby dziecko Seymy i Mete ?"
ja od dawna pisałam, że chciałabym, aby Oyku i Ayaz mieli bliźniaki ;)))
Planowali parkę, to można przecież za jednym razem ;)
Jakby tak było, byłabym dumna ze swoich przewidywań :D
ja się chyba popłaczę ze wzruszenia.
jak patrzę na to zdjęcie, a tam 3 pary naszych bohaterów z dziećmi, a OyAy w ogóle z bliźniakami, to mi serce się roztapia.
No nie mogę, muszę chusteczki ;((
dziękuję, kochana siostro :D
wzruszam się na całego, jak patrzę na to zdjęcie i pomyślę, że tyle się wydarzyło w życiu OyAy od ich pierwszego spotkania przy taksówce do dziś ;(((((
Ostatnio ciągle się tylko wzruszam, KM wykończy mnie emocjonalnie :D
ja mam jesienną chandrę. nie mogę wstać rano, a po południu mi się nic nie chce, więc leżę przed telewizorem pod kocykiem z herbatką ;)
a historię ogólnie mają cudowną, ale trochę za bardzo ją skomplikowali ;d
Tak wzruszasz się potrzebujesz wagona chusteczek Siostra a potem z tego wzruszenia to Ci się zamiast Ayaz ... Octavio śni.... taki paradoks ;))))
Wiem Siostra, że się wzruszasz na serio:)))
A w sprawie Octavia właśnie obczajam jakiś egzorcystów dla Ciebie albo hipnotyzerów.... czuwam w każdym razie i trzymam rękę na pulsie ;)))
hah że niby trafię szóstkę? hahahha
byłoby super, marzę o tym, ale cóż ;(
łatwiej jest przewidzieć wątki w KM niż wygrać w totka :D
taaa, to spróbuj sama ;)
Już skreślałam nie raz w życiu i nic, ech ;(((
Może poproszę Ayazka, żeby mi skreślił, on jest taki celny ;))
Ustrzelił bliźniaki (o ile to prawda z tymi bliźniakami), to może i ustrzeli mi szóstkę w totka ;)))))
"Jest Na teleforum zdjęcie Oyku z brzuchem jak kręcili odcinki w szpitalu.
Nawet dziewczyny zrobiły dochodzenie i dowiedziały się jaki to szpital"
Gdzie to zdjęcie? Bo nie znalazłam tam takiego.
że kręcili sceny w jakimś szpitalu, to wiem.
Ale zdjęcia Ozge z brzuchem nie widziałam.
Poczekaj chwile,bo one tyle postów natrzaskały od rana,ze muszę to ogarnąć.
Dopiero teraz weszłam na kompa ha ha