Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
:D:D:D
Fajnie byłoby, gdyby Serkan zagrał w jakimś "rozwiązłym" serialu ;)) Tyle tego produkują ostatnio.
(w serialu w stylu np. Gra o tron, Dynastia Tudorów, Spartakus, Rzym itp.)
Tam ciągle są jakieś realistyczne sceny seksu.
Byśmy pooglądali Serka w "akcji" ;)))))
Tylko ciekawe, czy nasz wstydzioch Serek by to zagrał ;))
Pewnie oblałby się rumieńcem po samym przeczytaniu scenariusza ;)))
Jednak przecież jest w końcu profesjonalistą :D
hahaha Vanessa zaczyna kosmacić;))) pora odpowiednia;)))
Tez bym chciała takiego Serkana zobaczyć w akcji mrrrrr jego napięte mięśnie pleców. posuwiste ruchy ciała ;))) sperlony potem tors ...... mrrrr rozkręcam się i jego westchnienia..... i jak już się nakręcimy to wstydzioch Serkan do takich scen weźmie dublera hahaha
ooooooo, zapodałam Ci wizję i zaczęłaś kosmacić jeszcze bardziej niż ja ;))))
Serek i dubler - absolutnie nie zgodziłybyśmy się na to, prawda, Siostro? :D
Próbowałybyśmy mu wjechać na ambicję ;)
Przecież mówił w wywiadach, że poważnie i profesjonalnie podchodzi do pracy aktora ;)))
hahaha mnie czasem potrzebna tylko iskra ;))) hahahah
Tak jest profesjonalistą więc w dublerów niech się nie bawi.... bo jego pośladki też bym chciała zobaczyć ;)))
No ładnie nie było mnie z 2 godziny a Wy juz zaczełyscie kosmacic i powoli wykanczac temat ha ha
Bravo Wy :D
Oglądam teraz WS na bieżąco i widziałam tę scenę o której piszesz XD
Jak na Ozge to rzeczywiście było hot :))) ona jeszcze pojawi się w dalszych odcinkach
U mnie porządki przedświąteczne nawet nie zaczęte. Sprzątanie czeka a bałagan się sam nie sprzątnie niestety. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ;)
Otóz to.
Ja nie lubie tych porzadkow przedswiatecznych,bo wtedy w domu wyglada jakby mi huragan przeszedł ha ha
Niestety trzeba zrobic.
Najlepiej mi sie sprzata jak słucham jakies muzyki.Wtedy jakos szybciej mi to idzie ha ha
Więc masz tak jak ja. Nie pamiętam kiedy sprzątalam bez słuchawek w uszach. Zawsze je mam chyba że radio jest włączone. Inaczej nie da rady.
Ja strasznie uwielbiam muzyke.
Jest ze mna prawie zawsze :D
Teraz tez siedze na kompie i słucham sciezki dzwiekowej z KM :D
Rozumiem :D
Ja sie ostatnio zastanawiałam jak to jest.
W czasie mojej edukacji szkolnej uczyłam sie az 4 jezyków :
- Niemiecki ,francuski ,angielski i rosyjski
Wydawało mi sie ,ze nie mam zdolnosci jezykowych ,bo jakos nie chciały mi wpadac do głowy.
A przy serialach tureckich słowka jakos same wpadaja w ucho.
Ciekawe .
hahah bo teraz nikt i nic Cię nie zmusza do uczenia się i uczysz się w zasadzie mimochodem.... ja tez się na tym łapie... że coraz więcej słówek tureckich rozumiem.....
Ja dzis prosiłam syna,zeby do mnie przyszedł ,bo chcialam go o cos prosic i wołam:
"askim,hayatym " ( nie wiem jak to sie dokladnie pisze) ha ha
hahaha dobra jesteś ..... ja też do mojej znajomej jak się o coś wkurzała mówię sakin , sakin.... a ona do mnie co ty gadasz ;)))) nie jesteś jedyna;)))
Dobre :D
Musimy tu załozyc wątek ze słowkami tureckimi.
Nasz taki prywatny filwebowy słownik ha ha
Tak czego my już nie mamy na tym forum..... scenariusze, prace doktorskie, prace habilitacyjne, książek i poradników nie zliczę, teraz jeszcze słownik .... co za zdolne bestie jesteśmy ;)))
Niestety tej konkretnej sceny nie znalazłam i chyba jej nie ma. Najlepiej przeszukać odcinek bo inaczej nie da rady
czyli pozostaje przeszukać odcinek
http://vod.tvp.pl/22735893/odc-230
Ta scena z Ozge jest w drugiej połowie odcinka :D
Kurcze dzis moje świateczne porządki mnie wciagneły :D
Ledwo żyję a gdzie tam jeszcze koniec.
Jutro czekaja na mnie okna.
Strasznie nie lubię ich myć,bo wnerwiaja mnie te smugi na szybach ha ha
Tak .Fajna muzyczka :D
Tego bloga prowadzi jedna z dziewczyn na teleforum.
Justyn chyba co nie?
Kiedys cos tam pisała ,ale tyle tego tam pisza,ze człowiek nie jest w stanie tego ogarnac ha ha
Tak jak i u nas :D
hahhaha no dokładnie, ciężko nieraz ogarnąć tyle postów :D
Normalnie jak książka tyle nieraz czytania :D
ODCINEK FINAŁOWY (59 cały)
Montaż: EizPerAng, Tłumaczenie: Jadwiga
"Od razu piszę, że nie biorę odpowiedzialności za błędy ortograficzne, które się pojawiły w filmie (zauważyłam je dopiero po zapisaniu video) Dodając napisy - nie czytam dłuższego tekstu "
#EizPerAng
http://ok.ru/video/39586302671
Czyli mam rozumieć, że przepadłaś bo oglądasz ;))) miłego oglądania.... ja już odpływam w objęcia morfeusza o twarzy Umusia ;)))
Dokładnie tak.
Jak Ty mnie dobrze znasz.
Jaka Ja jestem niewychowana .Tak sobie poszłam bez pozegnania ha ha
Dobranoc Omer na noc :D
Margoargo, scenarzyści KM musieli naprawdę zaglądać na nasze forum ;)
W ostatnich minutach finału (narracja Olcaya) Olcay mówi, że Meral i Bulent podróżowali po świecie :D
To była przecież Twoja koncepcja :D
Cytuję Ciebie - "Meral I Bulent- ślub i podróż poślubna dookoła świata"
(i wtedy dla innych postaci też wymyśliłaś swoje propozycje)
Tak poza tym, to Siostro Margoargo, śniłaś mi się dziś ;) Naprawdę ;)
Przyśniło mi się, że..... napisali o Tobie w gazecie, gwiazdo filmwebu :D
Napisali, że znaną z filmwebu Gosię / Margoargo spotkali gdzieś (chyba na plaży) jacyś ludzie i poprosili o autografy ;)))))