Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Ja tez się cieszę Ty w naszych tez ;)))
A ja się nie będziesz udzielać u nas na forum to Ci załatwię sny o Octaviu co noc .... więc uważaj ;))) hahahha żartuję oczywiście ;)))
A dlaczego mamy mieć jakieś widzimiśki.... trzeba poszerzać horyzonty.... ich forum też jest świetne... tylko czasami te ilości zdjęć mi przeszkadzają.... no i chyba ja się tam nie nadaję.... bo tam elabusie nie są mile widziane ;)))
a jak powszechnie wiadomo.... ja bez elabusiów to jak bez ręki ;)))
Serkan jaki fryz ;))))
https://pbs.twimg.com/media/CUmxuaHVAAAux6e.jpg
Podpis MonikiVeroniki - "A fryzura chyba już po tańcach"
hahahhahah
Musi być tam niezła impra z okazji zakończenia KM.
Tyle fotek, tort, piosenka.
Udzieliło mi się ;)
też bym z nimi poimprezowała ;)
Ty pewnie też, margoargo, imprezowickzo jedna :D
A jasne ja do imprez pierwsza jestem ..... tym bardziej, że u mnie w listopadzie straszna posucha imprezowa i boję się, że wyjdę z wprawy.....
Już odkurzam szpilki i jestem gotowa na imprezę.... jeszcze tylko odpalę moja odrzutową miotłę i mogę lecieć do Stambułu na imprezę ;)))
hahahhahahahha ;)
to ja zabieram się z Tobą na tej miotle ;)
zatańczymy z Serkiem ;)
ciekawe, czy z nami też się tak rozkręci jak w ostatnich sekundach tego filmiku ;)
aż mu się na głowie nieład artystyczny zrobił hahaha ;)
Oczywiście, że Cię zabiorę moja miotła odrzutowa jest dwuosobowa ;))) spokojnie ...
dokładnie jak go obtańcujemy to po żelu zostanie wspomnienie hahahha a fryz będzie miał lepszy niż z wczorajszego fotomontażu ;))) hahahah
fajny tort faktycznie , ale Ci cukiernicy nie wznieśli się na szczyty, bo ja bym im zrobiła tort w kształcie 2 czereśni, albo 2 serc.... a tak mnie naszło ;))) chociaż ja cienki cukiernik jestem ;)))
dokładnie , bo par tak de facto było 6 przecież starszyznę też trzeba wziąć pod uwagę ;))) Onem i Mehmet, Meral i Bulent ;)))
dobra nie ma co dorabiać ideologii po prostu tort miał 4 rogi więc, żeby było ładnie dali po parze czereścni do każdego.... grunt to symetria ;))) hahahha
nie mamy dla niej litości ;))
tytytyna napisała "Fala minęła, euforia minęła, a ekipa KM bawi... Pewnie Serek obraca Ozge na parkiecie"
.....hmmm, pomyślałam sobie, że może nie tylko na parkiecie :D
pora się zbliża :D:D
Takie ciacho jak Serkan musi z jakąś sypiać, nie ma bata, pościć nie będzie.
A od wielu miesięcy masę czasu spędzał właśnie z Ozge.
Jeśli Ozge i Serkan naprawdę są razem (choć nadal pewności nie ma), to naprawdę dobrze się ukrywają.
Nigdy nie przyłapano ich prywatnie - na jakichś czułościach czy choć trzymaniu się za ręce.
To teraz odetchną z ulgą, bo nareszcie o ile są razem będą mogli przestać się ukrywać.....
No kobieto tez myślę, że Serkan z kims spać musi.... przecież jego lędźwie by nie wytrzymały takiego napięcia ;)))
Serkan musiał się bardzo kontrolować i trzymać rączki przy sobie, że tak ich nigdy nie przyłapali ;)
Łoho, to co się działo, jak już znaleźli się swobodnie tylko we dwoje w sypialni :D :D
"No kobieto tez myślę, że Serkan z kims spać musi.... przecież jego lędźwie by nie wytrzymały takiego napięcia ;)))"
padnę haha ;)
hahahah jak się na planie tyle umiziali to potem na ulicach nie musieli tego robić;))) a co się działo w ich apartamentach to się nie dowiemy, bo ktoś by musiał robić za prześcieradło ;))) żeby wiedzieć czy uprawiali dziki seks ;)))
Właśnie przed chwila też to przeczytałam i pomyślałam o tym samym
Dobra kochane ja zmykam,bo czeka na mnie 1 część 55 odcinka i 2 odcinek Cilek
Bądzcie grzeczne
Aha a dzis widziałam reklame skody Octawii i od razu mi się Vanessa przypomniała
Dobranoc siostry :D
"Aha a dzis widziałam reklame skody Octawii i od razu mi się Vanessa przypomniała "
buhahhahahha ;) leżę ;)
dobranoc ;) Omer i Ayaz na noc :D
Specjalnie dla Ciebie :D
http://aktualnosci.ganinex.com.pl/skoda/skoda-octavia-rs/#.VlTg3MatOV4
sloneczko, Ty niedobra ! :D
Podsyłąsz mi takie coś przed snem, żeby ten stalker Octavio znowu mi się przyśnił ;)
Może Ci się nie przyśni;)))) Dziś wypróbujemy hipnotyzera ...... jak da radę będzie Ci się śnił Ayaz .... wersja Rzym w jego ramionach TY zamiast Oyku .... może być ;))))
Dobranoc Siostra spadam poogarniać moje życie ;)))
Te Twoje prześladowanie przez Octawia przeszło na mnie
Zobacz co znalazłam dziś u siebie na poczcie :D
http://www.twoja.skoda.pl/jazdaprobna/v2/?utm_source=afiliacja_quisma&utm_medium =Mailing&utm_campaign=201507_Remarketing_JP2&model=1
hahaha skoda Octawia; ))) leżę ..... bo spadłam z krzesła ;))
Cilek chyba jest 1 odcinek... do końca z napisami, bo był tylko do połowy.... ja już obejrzałam....
Dobrej nocki ..... omerowo- ayazowej ;)))
Widziałyście?
Powtórka z 12 odcinka.
Pewnie to odpowiedź na wynik testu ciażowego ha ha
http://www.fotosik.pl/zdjecie/1096e3125e7bd5ce
Tak, powtórka z 12.
Na teleforach piszą, że "EVET" na czole - teraz tak myślę, że oni odbiorą wyniki badań, Oyku będzie się bać sprawdzić i Ayaz sam sprawdzi, a potem tak jak w 12 napisze jej na czole jaki jest wynik (...)
"EVET" - o tym samym pomyślałam, ale ciekawe kto zaaranżuje tę akcję, może sam Ayaz "
Tez bym tego chciała, to byłoby słodkie, gdyby Ayaz to wymyślił :D:D
O witaj ,bo juz myslałam ,ze dzis bede tu gadała sama ze soba ha ha
Wszystkie siostry gdzies poszły ha ha
No ja też bym tak chciała.
Kurczę na sobotę musze zabrac cała paczke chusteczek.
Znając moje szczeście bede znowu ogladac na komorce.
Mam nadzieje,ze nie bedzie sie zacinac tak jak ostatnio ,bo dostane nerwicy jak nie bede widziec wszystkich scen ha ha
No raczej nie.
Specjalnie tak nas trzymaja w niepewności.
Ja dziś oglądałam 52 odcinek od momentu spotkania we Włoszech.
Piękne to było :D
Tak, to było boskie :D:D:D:D
Już dziewczyny snują wizje, jakie będą dzieci OyAy :D
Streszczę :
- mały cwaniaczek i mała katarynka :D
- Ayaz grający z synem w piłkę :D
- Ayaz szykuje się razem z synem na jakie wyjście i razem układają sobie włosy hahahhaha ;)
- mała dincerka zabiera bratu z talerza ostatnią kanapkę z nutellą jak kiedyś mamusia tatusiowi :D
- córka katarynka razem z mamą katarynką w jednym momencie nawijają do Ayaza :D
hahaha już widzę to oczami wyobraźni :D
przyznasz, że słodkie i urocze te wizje :D
Znając tych niedobrych scenażystów tych wszystkich momentów o których mówisz nam nie pokażą.
A cześć Siostry... ja tylko na chwilę.... bo mnie moje życie wciągnęło i wypuścić nie chce....
Dobra na sobotę wysyłam Wam już 4 wagony chusteczek bo widzę, że jeden to jednak za mało ;)))) hahahha
JA się pytam co oni tak nawracają tymi scenami do I serii.... trzeba było zrobić fajną II serię, to byśmy tu laptopy to czerwoności rozgrzały z emocji.... a tak to serwisy komputerowe po sobocie będą mieć pełne ręce roboty.... bo pozalewacie łzami swoje laptopki.... nie twierdzę, że też nie będę ronić łez;))))
Ale może w weekend będzie przetłumaczony jakiś odcinek kiralika ..... hahaha to laptop będzie mi potrzebny ;)))
Ja juz zaczynam płakać spogladając na te wszystkie filmiki i zdjęcia a gdzie tam jeszcze sobota.
Mój komputer niby naprawiony,ale cos za bardzo się grzeje i niestety się po jakimś czasie wyłącza.
Boję się co będzie w sobotę.Chyba kupię i zamontuję jakiś dodatkowy wentylator dla niego ha ha
Ja bym też proponowała:
przy stoliku syn rysuje domki tak jak tatuś architekt, a córka rysuje sukienki jak mama projektantka :D :D:D