Ludzie po tym jak przeczytałam te wszystkie opinie to się załamałam. Jestem fanką Darów Aniołów od kilku miesięcy. Nie wiem co wszyscy mieli do filmu ,ale dla mnie był spoko. Tylko aktorzy nie przypadli mi do gustu. Dary anioła jest to jedna z uwielbianych przez nastolatki książka. I gdy zobaczyłam zwiastun Shadowhunters to tańczyłam ze szczęścia , nie dlatego ,że mi się spodobała obsada czy zwiastun tylko dlatego ,że oni jako jedyni podjęli się ,żeby nakręcić ten serial chociaż dwa lata temu film okazał się klapą. Każdy myśli ,że film czy serial powinien być taki sam. Moim zdaniem to by było nudne oglądać coś co się czytało i wiedzieć co na stąpi w każdym ciekawym momencie. Dajmy na przykład Pamiętniki wampirów. Elena w książce była blondynką ,a w serialu brunetką. Katherina miała inny charakter w książce niż w serialu. Fakt efekty może nie są z jakiejś pierwszej klasy ,ale to zawsze coś. Ogółem nie byłam fanką Jamie w roli Jace , więc mam wielką nadzieje ,że Dominic okaże się być idealnym Jace'm. Nie chcę nikogo obrazić czy coś po prostu to moja opinia.