PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Nawet, nawet...

ocenił(a) serial na 6

Jestem wielką fanką Darów Anioła. I serio cieszę się, że powstał serial :) Moim zdaniem jest całkiem fajny. Wiadomo, efekty specjalne nie są powalające, ale.. :/ Mam nadzieję, że po kilku odcinkach się rozkręci. A jeśli chodzi o aktorów, to... Co do Aleca nie mam zastrzeżeń (dla mnie pasuje w 100%) tak samo Isabelle i Simon, ale do Clary i Jace'a nie mogę się przyzwyczaić... Ten serialowy Jace po prostu niezbyt mi pasuje. Jamie miał w sobie to coś :) A serialowa Clary momentami mnie irytuje. Ale na pewno chciałabym więcej odcinków i więcej sezonów! :):):)

ocenił(a) serial na 6
xmermazingx

Zgadzam się, serial jest naprawdę dobry :D Alec, Izzy, Simon i po części Magnus są świetnie dobrani. Clary i Jace, zdecydowanie nie, przynajmniej w porównaniu do tych filmowych ,,wydań''.
Obejrzałaś już 4 odcinek? :)

ocenił(a) serial na 6
dagao

Tak, obejrzałam, jest naprawdę świetny :)!

ocenił(a) serial na 6
dagao

I z niecierpliwością czekam na 5, bo zapowiada się duużo emocji :)!

ocenił(a) serial na 6
xmermazingx

To dobrze. Chyba mój ulubiony odcinek :> Wreszcie pojawiła się postać, która jest po prostu fenomenalna-Magnus. Nie podoba mi się natomiast, że Jace cały czas krzyczy na Aleca. Tak nie może być :|
Zdecydowanie chcę więcej. Serial jest naprawdę spoko i cały czas się rozkręca.

ocenił(a) serial na 6
dagao

No dokładnie :) Zgadzam się ze wszystkim C: Wgl, w tym całym serialu moją ulubioną postacią jest właśnie Alec <3 (uwielbiam go po prostu!). A twoją? :)

ocenił(a) serial na 6
xmermazingx

Tak samo. Alec jest po prostu świetny :D