PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Ocena

ocenił(a) serial na 5

Oceniłam na 5, bo niżej zwyczajnie nie mogłam. To prawda w filmie jest mnóstwo niedopowiedzeń. Valentine w Czarnobylu? WTF? Chyba w serialu najgorsze są efekty specjalne i gra Kat. Ogólnie chyba najbardziej podoba mi się gra serialowego Aleca. Jest jednak coś co sprawia, że chcę dalej oglądać serial, a oceny niższe niż 5 stawiam z reguły tylko filmom czy serialom, które obejrzałam do końca tylko po to, aby wystawić sprawiedliwą ocenę. Jednak mam nadzieję, że z odcinka na odcinek będzie coraz lepiej.

ocenił(a) serial na 5
Blake_filmweb

I serial podobno był tylko inspirowany książką, ale już wcześniej było wiadomo, że fabuła może być inna. Coś o tym wiecie?

użytkownik usunięty
Blake_filmweb

Już dawno było powiedziane, że nie jest to ekranizacja i nie będą się trzymać jednego tomu. Cassandra sprzedała prawa nawet do Kronik, więc może nawet i z Kronik Bane'a będą jakieś sceny albo cytaty i ma się pojawić Ragnor, skoro wybrali aktora do jego roli. W czwartym odcinku jest cytat z Miasta Szkła i chyba (nie jestem pewna, oglądałam bez napisów i widziałam komentarze osób zza granicy) wspomnieli coś o Tessie.