PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25521
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Podobno reżyserowie wybrali już aktora na Sebastiana! Oczywiście na razie nie ujawniają go, ponieważ chcą nam zrobić niespodziankę. Kogo widzicie w tej roli?
Moim całkowitym faworytem jest Chris Wood, który ma już doświadczenie w roli psychopaty (Kai Parker - Pamiętniki Wampirów, Brandon North - Major Crimes). Widziałam go w obu produkcjach i jednym słowem jest po prostu genialny.

velocitra

W sumie mi chyba wszystko jedno, byleby to nie był ten beznadziejny modelek, którego wszędzie promują :O
Po pierwsze jest beznadziejny z wyglądu, a po drugie to model, więc wątpie czy umiałby dobrze zagrać..

ocenił(a) serial na 7
marcelina179

Chodzi ci o Lucky Blue Smith'a? Ja również średnio go widzę w tej roli. Wygląd jeszcze przełknę, a co do gry aktorskiej się z tobą zgodzę, powinni wziąć kogoś z doświadczeniem bo Sebastian to na pewno łatwa rola nie jest.

velocitra

Chodziło mi raczej o tego https ://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/77/9d/c1779dbb82122d09468afe95dc45afcc.j pg
Beznadziejny moim zdaniem. Niech znajdą porządnego aktora, a nie jakiegoś modela..