Już w kilku miejscach widziałam, że jakieś stacje zamówiły trzeci sezon. Przez co dręczy mnie pytanie czy powstanie, a jeśli tak to kiedy? Wie ktoś!?
Napisali już 4 odcinki, w przyszłym tygodniu ekipa zaczyna kręcić odcinek 3x01, który miejmy nadzieję będzie prezentowany 8 stycznia 2018, czyli równo za 20 tyg. :)
3 sezon będzie miał podobne ramy czasowe w realizacji i produkcji co sezon 2. Czeka nas wspaniałych 20 nowych odcinków :D
:D Mam obsesję na punkcie tego serialu, więc jestem na bieżąco z większością* nowinek na jego temat :)
*Chciałam powiedzieć "wszystkimi", ale wyszłabym na stalkerkę :P
Z każdym odcinkiem akcja się zagęszcza, a serial robi się coraz lepszy. Nowe postaci dokładają swoje małe cegiełki i... moje oczekiwania odnośnie sezonu 3 są ogromne :D Umarłam już na testach kamer Eme i Harry'ego, widziałam Madzie czekającą na swój skrypt i czekam jeszcze na nowy poster z Alishą, bo nie mogę się doczekać nowego openingu z Maią. A patrząc kogo jeszcze przyniesie nam ten sezon, i wiedząc, że moi ulubieni reżyserzy z 2b będą mieli swoje odcinki w s3.... Tak, zdecydowanie sezon 3 zabił mnie jeszcze zanim go zobaczyłam xD