Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25802
3,5 2 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Obejrzałem pierwszy odcinek i był on bardzo marny, gorszy nawet od pierwszej ekranizacji z 2013. Co dziwne bo ksiązka była bardzo dobra. Wieć pytanie czy dalej jest lepiej? Warto oglądać, czy kolejne odcinki trzymają niski poziom pierwszego odcinka?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
pianaa13

Weź po uwagę to, że w 1. odcinku nie mogło być tyle akcji ile w filmie. W końcu kolejne episody muszą o czymś być.
Serial często mija się z książką, ale uważam, że nie jest fatalnie. Oglądam głównie z ciekawości jak przedstawią wątki, które nie pojawiły się w filmie.
Moim zdaniem kolejne dwa odcinki są lepsze. Zobaczymy co będzie dalej. Może serial się jeszcze wyrobi ;)

dagao

Spróbuje, obejrzeć może faktycznie będzie lepiej. Dzięki za odpowiedź ;)

pianaa13

Odcinki robią się lepsze. Musisz jednak pamiętać, że serial to nie książka i wiele rzeczy zmieniono. To nie jest Gra o tron, ale przyjemnie się ogląda zwłaszcza ostatni odcinek, który był jak do tej pory najlepszy :)

pianaa13

Nie warto. Próbowałam dać serialowi szanse, przemęczyłam się przez 3 odcinki i żałuje.

ocenił(a) serial na 10
pianaa13

Dla mnie warto XD Lepsze przynajmniej niż film;3 obsada lepsza i wgl. ;)

pianaa13

Po niemal roku wróciłem do serialu i stwierdzam że...warto! O ile pierwsza połowa 1 sezonu jest naprawdę kiepska o tyle dalej robi się coraz lepiej, nie wspominając o 2 sezonie, który przebija 1 w każdym aspekcie!