PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50759
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

6x11

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze tylko jeden odcinek do końca... a ja wcale nie czuje jakby sezon miał się skończyć.
Po dwóch ostatnich dobrych odcinak mam wrażenie że wracamy do punktu wyjścia.
Debbie stara sie za wszelką cenę pokazać że sobie poradzi
Carl... no w sumie to chyba był z 2 minuty na ekranie (już Liam miał więcej "akcji" dziś :O) to nawet nie ma co oceniać
Ian, do przewidzenia było, że coś pójdzie nie tak, ale pewnie tak ten watek się nie zakończy. Czekam az Caleb pozna resztę Gallagherów.
Lip, ten to dziś dał popis. Szkoda że sezon się kończy, by fajnie rozwija się jego wątek, o ile można to tak nazwać, bo w sumie to chłopak stacza się na dno
Fiona skoro wiedziała od początku jaki jest Frank to po cholerę mu na wszystko pozwalała, żeby potem sie go czepiać.
Frank jaki jest wszyscy wiemy, a dzisiaj był sobą w 100% czyli zabawny o ch*jowy ojciec jednocześnie. Ledwie dostał po ryju za swój głupi pomysł, a już pakuje się w kolejne kłopoty.
Sean, ciągle liczę że zniknie z tego serialu. Ok, Frank rzadkie kiedy robi coś mądrego i bezinteresownego, ale reszta Gallaherów po prostu go olewa i nikt sobie nim głowy nie zaprząta, ale nie Sean, on musi sie panoszyć i udawać głowę rodziny.
Kev, Vi i Svet - zdecydowanie wygrali odcinek, jak zawsze ostatnio :D Kto by pomyślał, że z tak kuriozalnej sytuacji wyjdzie coś jeszcze bardziej pokręconego.

Za tydzień finał, który po zwiastunie nie sugeruje że spadnie jakaś bomba której się nie spodziewamy, ale może właśnie niczego nie mamy się spodziewać. Liczę że coś sie wydarzy.

ocenił(a) serial na 9
Massacre13

Tak poprowadzili historie, ze w finale mozemy sie spodziewac czyjejs smierci. Moze Carl albo Ian zaczna zgrywac bohaterow i odwala kite? No bo Sean? To byloby zbyt proste. Bedzie drama, w tym sezonie tylko Carlowi dopisalo szczescie, reszta ma przewalone.

ocenił(a) serial na 8
Massacre13

Fiona - jak zawsze irytująca - niby taka matka Polka, a co rusz jakiś przypadł odwali. I ten jej pożal się Boże ślub... Wątpię, że w ogóle dojdzie do skutku. Coś się stanie na bank.
Lip - obleśny kretyn. Tyle w temacie.
Ian - wisi mi on odkąd nie ma Micky'ego.
Debbie - ma, co chciała. Zobaczymy, jak sobie poradzi.
Frank - norma :P
Carl - mało go było, ale i tak jest za.je.bisty.
Trójkąt z sąsiedztwa - nie no hit po prostu :P

Massacre13

Kev jest świetny. Ten trójkąt im się udał. Martwię się Lipem. I martwi mnie co odwalił ten głupi Frank, przeszedł samego siebie.

Massacre13

A tak w ogóle to czy ktoś oprócz mnie uważa, że to Caleb zostanie zamordowany przez przypadek na tym weselu? wszystkie dialogi z Ianem na to wskazują imo. ich ostatni dialog chyba ma nam przekazać, że to on zostanie pokrzywdzony najbardziej - dodatkowo ta akcje z pudełkiem była zbyt słodko, żeby miało się coś nie stać między nimi lub z nimi