Właśnie oglądam dziewiąty odcinek drugiej serii i mam pytanie. Czy matka zostaje na stale, bo jeżeli tak to przestaje oglądać ten serial. To jest żałosne, powinni wykopać jej dupsko na księżyc, a nie się litować nad stara lesbą (bez obrazy lesby).
Ufff... no to oglądam dalej. Dziękuje! W sumie spodziewałem się tego po takiej patologi, ale niestety ziarno niepokoju zostało zasiane, dobrze że nie zostało podlane. :D Pozdrawiam.
No, ojciec zdemoralizowany pijak, który tylko szkodzi własnym dzieciom, ale lesbijstwo matki to najgorsze, co może być.
Nie to miałem na myśli.... po prostu jakoś serial stracił polot z matka w składzie... nie wiem jak to wyjaśnić, może za bardzo skupili się, w tych odcinkach, na tej konkretnej osobie. Poza tym spojrz kto bardziej broi... :) Kradzież tych 9k na które dzieciaki pracuje przez cale wakacje to już trochę przesada... Tak na marginesie, właśnie skończyłem czwarty sezon, wiec mogę ze spokojnym sumieniem ocenić.... 9/10, podobnie jak koleżanka. Pozdrawiam
Rozumiem. Generalnie sama też nie lubię tej postaci, ale to raczej ze względu na aktorkę.
Kto bardziej broi? W trzecim sezonie dzieciaki prawie trafiły do rodziny zastępczej przez Franka. Moim zdaniem to większa szkoda niż kradzież kasy (którą, notabene, wydali obydwoje, nie tylko Monica).