PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 51132
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Hej, jak myślicie, skoro już wiadamo, że Steve zginie, Fiona bedzie z Tonym? Co z domem, który Stive kupił ?hmm

ocenił(a) serial na 9
spines

Skad wiadomo ze steve zginie? Justin Chatwin I pewnie wrocil do krecenia Brteaking Bad

ocenił(a) serial na 9
djposypkreche

ale pomylka myslalem ze ten gosciu gral w breaking Bad , wydawali mi sie podobni

djposypkreche

O bosheeee!

ocenił(a) serial na 5
spines

własnie, skad wiesz , ze zginie?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
spines

Nie zginął. I zapewne tak się nie przytrafi, bo przecież to jedna z ważniejszych - głównych postaci. I na sto procent w drugim sezonie wróci. ;)

ocenił(a) serial na 9
Riviside

oby, bo tworzą fajną parę z Fioną, zauważyłam, że w tym 2 SHAMELESS-ie Steve był tylko do 2 sezonu, mam nadzieję, że tu tak nie będzie

użytkownik usunięty
natula

zauważ jedno, że w wersji angielskiej było mniej odcinków w każdym z tych dwóch pierwszych sezonów, tam akcja szła znacznie wolniej. Można powiedzieć, że 1 sezon Shameless US = 2 z UK (aczkolwiek nie do końca bo niewszystkie wątki zostały powielone i Steve z troszkę też innych powodów opuścił Fionę.

Riviside

Co ze Stevem? Wróci w 2 sezonie? Ktoś cos wie?? :)

ocenił(a) serial na 10
Crepusculo

Spoiler dla wszystkich których ciekawi czy wróci Steve:
http://www.youtube.com/watch?v=paNUst_fJnk&feature=youtu.be
:)

funky19

Love it! <3 Pewnie wróci tak w połowie sezonu, żeby troszkę namieszać :D

spines

Ja licze na to, że jednak Fiona bedzie z Tonym:) Mam nadzieję, że Fiona dowie się co zrobił Tony dla Iana i Lipa wtedy po zatrzyamniu ich za kradziony samochód :) A dom, który kupił Steve już nie jest przecież jego. Tony jest teraz właścicielem:) Pozrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 9
Diakon_Frost

Wróci, do tej ciotuni? Weź, przestań... A co zrobił dla Lipa i Iana - najpierw sam ich podpieprzył, to potem musiał ich wyciągnąć, łaski nie robił, maminsynek jeden. Poza tym dom od Steve'a - jak to kupił?!? Dostał jako łapówkę. Człowieku, jak ty oglądasz ten serial - po pijaku???

ocenił(a) serial na 10
pooh77

zgadzam się, jakby Fiona była ze Steve'em to byłby tzw. "major fuc*up" tego serialu.