Hej, jak myślicie, skoro już wiadamo, że Steve zginie, Fiona bedzie z Tonym? Co z domem, który Stive kupił ?hmm
Skad wiadomo ze steve zginie? Justin Chatwin I pewnie wrocil do krecenia Brteaking Bad
ale pomylka myslalem ze ten gosciu gral w breaking Bad , wydawali mi sie podobni
Nie zginął. I zapewne tak się nie przytrafi, bo przecież to jedna z ważniejszych - głównych postaci. I na sto procent w drugim sezonie wróci. ;)
oby, bo tworzą fajną parę z Fioną, zauważyłam, że w tym 2 SHAMELESS-ie Steve był tylko do 2 sezonu, mam nadzieję, że tu tak nie będzie
zauważ jedno, że w wersji angielskiej było mniej odcinków w każdym z tych dwóch pierwszych sezonów, tam akcja szła znacznie wolniej. Można powiedzieć, że 1 sezon Shameless US = 2 z UK (aczkolwiek nie do końca bo niewszystkie wątki zostały powielone i Steve z troszkę też innych powodów opuścił Fionę.
Spoiler dla wszystkich których ciekawi czy wróci Steve:
http://www.youtube.com/watch?v=paNUst_fJnk&feature=youtu.be
:)
Ja licze na to, że jednak Fiona bedzie z Tonym:) Mam nadzieję, że Fiona dowie się co zrobił Tony dla Iana i Lipa wtedy po zatrzyamniu ich za kradziony samochód :) A dom, który kupił Steve już nie jest przecież jego. Tony jest teraz właścicielem:) Pozrawiam serdecznie
Wróci, do tej ciotuni? Weź, przestań... A co zrobił dla Lipa i Iana - najpierw sam ich podpieprzył, to potem musiał ich wyciągnąć, łaski nie robił, maminsynek jeden. Poza tym dom od Steve'a - jak to kupił?!? Dostał jako łapówkę. Człowieku, jak ty oglądasz ten serial - po pijaku???