Właśnie zacząłem oglądać drugi sezon. Wszystko pięknie i ślicznie, ale cały czas mnie zastanawia jedna rzecz - przecież w tym serialu wszyscy muszą śmierdzieć! Woda ciepła rzadko, a Fiona fajna dziewczyna, ale bzyka się jak zwierze, a nigdy nie widziałem, żeby po seksie wzięła kąpiel:) nie mówię już o Franku który jest starym menelem, ale z Sheilą co jak co to w łóżku się zabawia. Nie chce wyjść na jakiegoś psychola i wiem, że to serial ale co wy o tym myślicie?:)
Swoją drogą Fiona to kobieta-ideał :D no może nie ideał, ale kręci niesamowicie :)
Drugi sezon w upale, takze wrazenie smrodu narasta z kazdym odcinkiem :) A to, co kreci w Fionie, to chyba wlasnie to, iz nie jest idealem :)
Fiona jednak robi na mnie wrazenie higienicznej, zadbanej :) Gorzej jesli masz jakies plany wzgledem Franka - tu juz panuje prawdziwy Meksyk i kategorycznie odradzam wszelkie oralne fantazje ;)
no właśnie robi i jest niesamowicie seksowna, a co do Franka to nie, raczej nie mam żadnych fantazji ;]
Mialem na mysli, iz jest mi przykro, wrecz ubolewam nad faktem, ze w tej dyskusji nie bierze udzialu zadna kobieta...Ale cokolwiek sobie wyobraziles to i tak podoba mi sie Twoj tok myslenia ;)
no niestety kobiety w wiekszości wstydza sie tego typu tematow. Wydaje im sie ze sa damami i im to nie przystaje:)
mają basen dmuchany na podwórku to się kąpią wszyscy w nim :P
a tak serio to chyba nie muszą wszystkiego pokazywać w serialu, nie każda czynność musi być pokazana, pewne sprawy mogą być domyślne
i właśnie o to chodzi autorowi tematu.. nie wszystko jest pokazane i dopowiada sobie, że Fiona - fajna laska, nie ma wody w domu za często co za tym idzie może śmierdzieć.. :P
no i mamy kobietę w temacie ;) ja nie mówię że mają pokazywać każdą kąpiel, ogólnie ten serial należy traktować z lekkim przymrużeniem oka, ale to chyba główna i pierwsza rzecz jaka mnie w nim uderzyła ;D
Przecież się myją. Nie sądzisz chyba, że będą ci pokazywać każdą kąpiel każdego z bohaterów.
Co do fiony to się zgodzę:) jest dobra :)
a w ktorym serialu pokazuja w kazdym odcinku każdego bohatera pod prysznicem, i ile takich jednorazowych spontanicznych numerkow zaczyna sie i konczy w życiu realnym prysznicem?:P
Nie chodzi o to żeby to pokazywali, a o to, że brak ciepłej wody w jakiś sposób może wykluczać dbałość o higienę - a to , ze niektorzy ludzie zamiast cieszyc sie z ogladania serialu kminia czy bohaterka sie myje.. no coz :D
frank patrząc na plamy na ciuchach z potu, to raczej przesadnie nie dba o higiene
hehe filmweb chyba nie nadaje się na takie rzec można kontrowersyjne dyskusje i z tegoż to powodu moje wcześniejsze komentarze zostały usunięte :(
@aPosing uważasz że za dużo rozkminiam? No hmm to może w takim razie powinienem mniej myśleć a więcej się cieszyć, co? :D ;]
w którymś odc bylo pokazane jak Ian idzie pod prysznic, jak Debbie wychodzi w ręczniku z łazienki i wraca do pokoju, więc można założyć że pozostali też się kąpią. Jak nie mają ciepłej wody to sie pewnie przyzwyczaili do zimnych pryszniców;) A czasem musi być i ciepła woda skoro Jasmine bierze u nich prysznic - a jej nie wyobrażam sobie kąpiącej się w zimnej wodzie.
Wyraźnie w serialu jest pokazane to , że Frankowi zdarza się kąpać u swojej kochanki. Nie mają stale ciepłej wody bo ją zużywają. Poza tym jestem z brakiem ciepłej wody na bieżąco i jakoś niespecjalnie sprawiło to, żebym była bardziej brudna.. po prostu wykąpanie się zajmuje mi więcej czasu.. ];->