Ominełam jakieś 2 sezony i mam kilka pytań
1. Z kim matka Veronici ma dziecko?
2. Czemu Ian nie jest już w wojsku?
3. Co się stało z dzieckiem Karen? Czemu Sheila już się nim nie zajmuje?
4. Co się dzieje z Jimmym?
1. Z Kev'em. Veronica nie mogła zajść w ciążę, więc cała rodzinka uznała sobie, że Kev będzie spał z matką Vi. Carol urodziła dziecko, ale okazało się, że Veronica jednak zaszła w ciążę. Na początku miały być to trojaczki, ale jedno dziecko "pochłonęło" drugie i ostatecznie urodziły się dwojaczki. Mogłam coś pomylić, w sensie to matka Vi mogła mieć tę dwójkę dzieci, a Vi jedno. Nie pamiętam dokładnie.
2. Ma problemy psychiczne, bipolarność. Ukradł helikopter, chyba nie udało mu się odlecieć, ale uciekł i stał się jakimś striptizerem w klubach dla homoseksualistów, później wrócił do domu, ale wciąż nie rezygnował ze swojej pracy. Ostatecznie Sammi wydała go wojsku, ponieważ chciała się zemścić na ich rodzinie za to, że przez Carla jej syn jest w więzieniu. Oczywiście Ian'a szybko uniewinnili z powodu choroby
3. Jeżeli dobrze pamiętam to Karen miała wypadek i wyjechała gdzieśtam razem z jej dzieckiem i Jodym, był chyba jeszcze jeden powód, ale średnio kojarzę
4. Powrócił do żywych w sezonie 4, ale w 5 Fiona uznała, że woli swojego obecnego męża, Gus'a, i Steve niech się wali. Nie zmienia to faktu, że prawie się z nim przespała na podłodze w kuchni jak za starych dobrych czasów. Patrząc na podobieństwo tej sceny i sceny z sezonu 1 strzelam, że już go nie zobaczymy.