PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 51132
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

season 6, let's go

ocenił(a) serial na 10

Ja tak tylko wpadam poprawić humorki i dać nadzieję co do sezonu szóstego - obsada w całości, zaczynają kręcić na początku sierpnia.
Tak, w całości - Noel też! Mam nadzieję, że na poważnie; nikt nic nie potwierdził, ale siedzi z castem i ma scenariusz, więc... :) Mój dzień od razu się polepszył.

Źródło: shamelessnews.tumblr. com/post/125539444712/all-our-favorite-southsiders-together-again

Sereniti

Noel będzie tylko na początku by zakończyć wątek (trafić ma do paki za swoje grzeszki) , są szanse że wróci na koniec szóstego sezonu do stałej obsady . Info facebook/Shameless On Showtime

ocenił(a) serial na 10
EHNATON2

Żadnej takiej informacji na tym fanpejdżu nie widzę ;) No nic, jeśli nie będzie go w szóstym sezonie, to będzie w siódmym, trzeba będzie przeczekać. :)

Sereniti

Tę informacje czytałem w piątek ale też już jej nie widzę bo chciałem tobie podesłać ,co do siódmego sezonu Noe będzie na pewno, tam też o tym pisali. Czas pokaże jak to będzie:)

ocenił(a) serial na 10
EHNATON2

Ogólnie pełna jestem nadziei, bo jest głośno, że kręcenie przesunęli dopiero na sierpień, by Noel mógł skończyć z TMNT. Bardzo możliwe, bo ktoś tam z obsady ma kręcić Arrowa, z którym też trzeba było na niego zaczekać :) No ale nie nakręcam się za bardzo, bo właściwie to jeszcze nic na pewno nie wiemy.
Może twórcom jednak naprawdę zależy i zrobili wszystko, by Noela zatrzymać, kto wie. :)

Sereniti

Nie wiem cz to czytałaś?
http://shamelesstv.co/2015/08/13/shameless-mickey-milkovich-noel-fisher-spoilers /

ocenił(a) serial na 10
EHNATON2

Niestety tak... Aż żałuję. Wiedziałam, że nie ma co się cieszyć na zapas i proszę bardzo, niespodzianka... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że jeśli zdecydują się go wyrzucić, to dostanie przynajmniej jakiś godny send-off. Smutne.

Sereniti

Zobaczymy pożyjemy, to co czytałem wcześniej a informacje były od producentów że jeśli wszystko ułoży dobrze to Noel wróci pod koniec szóstego sezonu a jeżeli nie to w siódmym wróci do stałej obsady bo obecnie początek jest tylko gościnnie.