PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649717}

Sherlock Jak

Sherlock Yack - Zoo-Détective
2011 - 2012
6,5 79  ocen
6,5 10 1 79
Sherlock Jak
powrót do forum serialu Sherlock Jak

To całkiem fajna kreskówka bo bez przemocy i nikt nikogo nie zabija a trzyma w napięciu i
można nieźle pogłówkować. Przyznam się że kilka razy dałem się nabrać bo myślałem że
złodziejem jest ta postać a wyszło, że zupełnie inna.

użytkownik usunięty
LordShen

Zgadzam się.Jak na nową kreskówkę jest całkiem fajna.

ocenił(a) serial na 9
LordShen

Świetna :) Doskonałe poczucie humoru i jak zwykle świetny polski dubbing - syn pani Aleksandrowicz w roli Sherlocka - klasyka :)

użytkownik usunięty
frankowski

No, ten gościu dubbingował również Buttheada! Ale jako Dante Vale też był super! Tak że dubbing naprawdę spoko!

ocenił(a) serial na 8
LordShen

Jedna z niewielu naprawdę fajnych bajek, jakie teraz lecą w telewizji.

doliwaq

Podoba mi się w niej to że trzeba dużo główkować w przeciwieństwie do kilku debilnych bajek gdzie tylko się leją! A tu nie ma nawet przemocy i te kary które muszą odpokutować złoczyńcy są super! Gdyby takie kary wlepiano polskim złoczyńcom to by na świecie łobuzów nie było :)

ocenił(a) serial na 8
LordShen

Innych takich bajek ze świecą szukać. Właściwie jeśli chodzi o inteligentne bajki bez przemocy to tylko stare bajki mi się kojarzą.

doliwaq

Jak Reksio? Bolek i Lolek? Pampalini łowca zwierząt? Kangurek Hip-hop? Pszczółka Maja? Wilk i zając? :) Uwielbiam stare bajki!

ocenił(a) serial na 8
LordShen

Taaak, dokładnie o te bajki mi chodziło! Dodałbym jeszcze Rocky i Łos Superktoś, Woody Woodpecker, Klejnot snów, Myszka Micky. Teraz takich bajek już nie robią, a często nawet w telewizji nie puszczają...

LordShen

Czy ty sugerujesz, że jedynymi łobuzami na świecie są Polacy? Tak czy siak głupoty gadasz.

użytkownik usunięty
LordShen

Te wszystkie wyroki na koniec każdego odcinka kojarzą mi się z Malanowskim (który jak na mój gust jest po prostu genialny)...

LordShen

Bardzo fajna ja np. zawsze kiedy już wiem kto jest sprawcą pisze sobie na karteczce tą osobę i na końcu porównuję wyniki.
Kreskówka jak na nową to fajna nie ma przemocy chamstw i innych takich jak np w Chowder.

paulacisz

Chowder ma bezsensowny scenariusz ale ładną kreskę i kolory :)

użytkownik usunięty
paulacisz

I jeszcze Wujcio Dobra Rada, Steven Universe, Star Butterfly, Dzieciak kontra Kot, Miraculum, Clarence, Kornisz i Fistach - a to tylko początek.

LordShen

Praktycznie wszystkich winnych odgadłem, oglądając kilka odcinków.