Wlasnie mialam sama o tym napisac:) To data premiery US, mozliwe, ze w UK bedzie jeszcze wczesniej!!!
Jupi!!
a ja napisałam... dodałam post i odświeżam stronę, a tu ktoś był o 4 minuty szybszy :D
No właśnie. Jak zrobią w UK wcześniej, to będzie jeden wielki spoiler :). Ciekawe jak mają zamiar to zrobić. Ależ się cieszę:) Nareszcie!
Jest to brytyjski serial, więc chyba oczywiste, że w UK puszczą wcześniej? Ja wiem, że US uważa się za pępek świata, ale żeby aż tutaj tak myślano? :o To tak jakbym narzekała, bo nowa książka Rowling śmiała wyjść wcześniej w Anglii niż u nas. No cmon.
Btw. Poprzednie sezony Sherlocka w US leciały około 4 miesięcy po premierze w UK, więc niech się cieszą, że teraz będą mieli tak wcześnie.
a ja tak teraz pomyslalam, ze skoro na tyle chronia tajemnicy i unikaja spojlerow, ze nawet kreca dodatkowe sceny, zeby zmylic gapiow, to moze rzeczywiscie beda chcieli w stanach i uk puscic w tym samym czasie. Oni znaja fandom, wiedza, ze wszystko sie rozniesie zanim pierwszy odzinek sezonu sie skonczy.
WIem, wiem :D to wspaniały dzień!!! A tak w ogóle to kiedy by nie była premiera w Anglii to już wiadomo, że nasze wyczekiwanie skończy się na pewno 19 stycznia, a że to produkcja brytyjska, to może jeszcze nawet w tym roku ;) Świetna wiadomość!!!! :D
TAAAK! Wszyscy w ten dzień zasiądziemy przed ekranami jako jedna Sherlockowa Rodzina! ;D Jejku! Chcę juuuuuż!
UK jeszcze swojej nie ma wyznaczonej.. Pewnie muszą mieć wolne terminy, gdyby coś się działo u królewskiej rodzinki :D
W UK ogłaszają daty odcinków najczęściej na 2 tygodnie przed emisją, a pomiędzy USA i UK jest mniej więcej 2 tygodnie różnicy. Najprawdopodobniej możemy się spodziewać premiery na początku stycznia <3