PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

19 stycznia!

ocenił(a) serial na 10

19 stycznia o 22 powrót Sherlocka!!!

ocenił(a) serial na 9
domi_pola

Wlasnie mialam sama o tym napisac:) To data premiery US, mozliwe, ze w UK bedzie jeszcze wczesniej!!!
Jupi!!

ocenił(a) serial na 10
pietkiesiaa

a ja napisałam... dodałam post i odświeżam stronę, a tu ktoś był o 4 minuty szybszy :D

ocenił(a) serial na 10
pietkiesiaa

No właśnie. Jak zrobią w UK wcześniej, to będzie jeden wielki spoiler :). Ciekawe jak mają zamiar to zrobić. Ależ się cieszę:) Nareszcie!

ocenił(a) serial na 10
rose_16

Jest to brytyjski serial, więc chyba oczywiste, że w UK puszczą wcześniej? Ja wiem, że US uważa się za pępek świata, ale żeby aż tutaj tak myślano? :o To tak jakbym narzekała, bo nowa książka Rowling śmiała wyjść wcześniej w Anglii niż u nas. No cmon.
Btw. Poprzednie sezony Sherlocka w US leciały około 4 miesięcy po premierze w UK, więc niech się cieszą, że teraz będą mieli tak wcześnie.

ocenił(a) serial na 8
Dusio

a ja tak teraz pomyslalam, ze skoro na tyle chronia tajemnicy i unikaja spojlerow, ze nawet kreca dodatkowe sceny, zeby zmylic gapiow, to moze rzeczywiscie beda chcieli w stanach i uk puscic w tym samym czasie. Oni znaja fandom, wiedza, ze wszystko sie rozniesie zanim pierwszy odzinek sezonu sie skonczy.

ocenił(a) serial na 10
pietkiesiaa

W UK będzie parę tygodni wcześniej, już się nie mogę doczekać :D

ocenił(a) serial na 10
domi_pola

WIem, wiem :D to wspaniały dzień!!! A tak w ogóle to kiedy by nie była premiera w Anglii to już wiadomo, że nasze wyczekiwanie skończy się na pewno 19 stycznia, a że to produkcja brytyjska, to może jeszcze nawet w tym roku ;) Świetna wiadomość!!!! :D

ocenił(a) serial na 8
patrycja2515

TAAAK! Wszyscy w ten dzień zasiądziemy przed ekranami jako jedna Sherlockowa Rodzina! ;D Jejku! Chcę juuuuuż!

domi_pola

Myślałem że nie dożyję tej chwili :D Wspaniała wiadomość!

ocenił(a) serial na 10
domi_pola

UK jeszcze swojej nie ma wyznaczonej.. Pewnie muszą mieć wolne terminy, gdyby coś się działo u królewskiej rodzinki :D

ocenił(a) serial na 10
domi_pola

W UK ogłaszają daty odcinków najczęściej na 2 tygodnie przed emisją, a pomiędzy USA i UK jest mniej więcej 2 tygodnie różnicy. Najprawdopodobniej możemy się spodziewać premiery na początku stycznia <3

domi_pola

W dzień moich urodzin, prezent idealny. :D

domi_pola

Ojej nie mogę się doczekać :) Czyli odliczanie czas zacząć :p

domi_pola

Jaram się na maksa XD

ocenił(a) serial na 10
domi_pola

http://www.sherlockology.com/news/2013/11/5/sherlock-s3e1-bfi-premiere-51113