Wiadomość z fejsa: Sherlock Series Three just CONFIRMED by Mark Gatiss!
Cudnie.
Właśnie widziałam! I wiedzieli cały czas! Oni chyba czerpią z tego przyjemność. Nie. Na pewno czerpią z tego przyjemość. Dranie.
Zdecydowanie czerpią przyjemność z dręczenia fanów. Wystarczy przyjrzeć się bliżej ich Twitterom- zwłaszcza Moffata xD
właśnie miałam szukać czegoś takiego, ufff, może uda mi się dzisiaj zasnąć xD
A nigdzie drobnym druczkiem nie dopisali "kiedy"?
Prawda? Nie-na-wi-dzę czytać ich tweetów. Ale kocham ich za bardzo żeby przestać tam zaglądać... Moje własne emocje mnie zdradzają. I to wszystko ich wina!
haha :D
no wiesz, tak to chociaż był dreszczyk emocji podczas oglądania ostatniego odcinka :)
Dreszczyk? Dreszczyk?! Ty to nazywasz dreszczykiem, O Kobieto o Nerwach ze Stali?
No dobra :D to było pełne emocji trzeba to przyznać!
ja ledwo usiedziałam na krześle jak było już te ostatnie spotkanie na dachu!
steven_moffat Steven Moffat
#sherlock Yes of course there's going to be a third series - it was commissioned at the same time as the second. Gotcha!
Czyli jest możliwość że trzecia seria będzie szybciej niż za półtora roku. ^ ^
Raczej nie, aktorzy Benedict Cumberbatch i Martin Freeman są zajęci, więc wcześniej niż w 2013 roku nie ma co oczekiwać. Zresztą twórcy też mają teraz trochę roboty.
Nie znam aż tak angielskiego, ale nie oznacza to, że w tym samym czasie robili 2 i 3 sezon? Nie naśmiewam się, naprawdę nie znam dobrze angielskiego:D
No i wsyztsko jasne:D Dzięki. Tzn w sumie to nie dziękuję bo łudziłam się, że faktycznie będzie krótsza przerwa:D