PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238143
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Moim zdaniem sezon 3 słabszy od poprzednich o conajmniej dwie gwiazdki.. niestety. Jednak sezon 4 i tak zapewne obejrzę.

ocenił(a) serial na 10
Isztar85

Niestety muszę się zgodzić.

ocenił(a) serial na 9
Isztar85

Pozostaje tylko się zgodzić. Wiarygodność historii z każdego z 3 odcinków nikła. Niestety, dla mnie twórcy poszli w operę mydlaną połączoną z SF.

ocenił(a) serial na 9
maria_roszk

i ten drugi odcinek.. już myślałam, ze ta przemowa nigdy sie nie skonczy.. odnioslam wrazenie jakby nie bardzo mieli pomysl na ten sezon. jedynie odcinek 3 trzymajacy jako tako poziom pierwszych dwóch sezonów.. Czekam jednak na sezon 4 i na poprawę jakości.

ocenił(a) serial na 8
Isztar85

dlatego, że do pracy moffata ktoś się wtrąca, sam powinien wszystko robić, po za tym nie musieli iść w wątki prywatne, spokojnie mogli jeszcze ze dwa sezony uganiać się za seryjnymi klierami...

ocenił(a) serial na 1
hypernova

Jak Moffat powiedział "To serial o detektywie, a nie serial detektywistyczny". Jeżeli ktoś się spodziewa powrotu w czwartym sezonie do stricte kryminalistyki to będzie zawiedziony. Tak mi się przynajmniej wydaje.

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Cóż, od pierwszego sezonu nie mamy do czynienia z serialem kryminalnym w klasycznym tego słowa znaczeniu. Najlepszy dowód - wiele spraw, które mogłyby być materiałem na odcinek, kwituje się 30-sekundową sceną. A zamiast brytyjskiego CSI twórcy dają wgląd w prywatne życie detektywa. I dużo, dużo pokręconego humoru - do tej pory umieram ze śmiechu, na myśl o wskazówkowaniu szukawek (swoją drogą, perełka tłumaczenia). ;)

ocenił(a) serial na 8
Bellatrix26

zgodze się, że wskazówkowanie zwaliło mnie z kanapy... ;)

Bellatrix26

tak,rzeczywiście to było świetne,zresztą cały ten "wieczór kawalerski"był iście zabawny:):)

Isztar85

a ja jak zwykle pod prąd- mi się 3 sezon podobał najbardziej. Pierwszy był taki sobie, obejrzałam żeby się przekonać, wciągnęło mnie tak naprawdę z chwilą odpalenia sezonu 2.

Phony

Zgadzam się, a moja przygoda z Sherlockiem wyglądała dokładnie tak samo :)