PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238119
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
ocenił(a) serial na 10
diana6echo

Tak. A Merry jest prawdziwą żoną Martina

ocenił(a) serial na 10
Solarisu

Oni chyba nie są małżeństwem

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
XTosiaX

O naprawdę? Nie wiedziałam. Przepraszam za mój błąd

ocenił(a) serial na 10
Evelina2612

Bo nie sa xd ostatnio czytałam wywiad z Amanda gdzie mowila ze raczej nie wezma slubu

ocenił(a) serial na 9
Arwen241

A to przepraszam, mój błąd. Ale byłam święcie przekonana, że są małżeństwem. Tak czy inaczej, tworzą piękną parę ;)

ocenił(a) serial na 10
XTosiaX

Gdzieś widzialam zdjecia ich dzieci, chyba nie trzeba mowic ze sa rownie urocze jak rodzice :D
Tak z innej beczki - jaka kulturalna rozmowa, wszyscy przepraszaja :D Internecie, nie poznaje cie :D

ocenił(a) serial na 9
Arwen241

Haha, jak tu się kłócić skoro na takie przyjemne tematy rozmawiamy.

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

Tak :-D

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

Tak :D

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

A prawnikiem Moriartiego był maż M. Gatiss'a :D

użytkownik usunięty
diana6echo

ja gdzies czytalam, ze pies tez jego :)

ocenił(a) serial na 9

To znaczy czyj? Bena? To trochę dziwne, bo skoro Ben mieszka sam i bardzo często wyjeżdża to kto się tym biednym psem zajmuje?

użytkownik usunięty
malgorka

Psa zabiera ze soba - dosc spotykane wsrod aktorow...ja swoje tez wszedzie ciagam :)

ocenił(a) serial na 9

No, ale też gdzieś czytałaś, że zabiera ze sobą, czy to tylko domysły?

użytkownik usunięty
malgorka

Czytalam ale nie jestem pwena gdzie wiec zrodla ci nie mogge podac!

ocenił(a) serial na 9

No ale po co ten wykrzyknik na końcu zdania? Ja Cię nie osądzam i nie pytałam o źródło. Po prostu nie mieści mi się w głowie, że ktoś może narażać zwierzę na takie męki, jak podróże przez ocean kilka razy w roku. I nie sądzę, że ktoś taki jak Ben zdecydowałby się na to.

użytkownik usunięty
malgorka

Meki? masz na mysli tylko norlamnych ludzi w klasie turystycznej ale w pierwszej klase mozna miec psa przy sobie. A co do wykrzyknika: cos ty taka przewrazliwiona? :/

ocenił(a) serial na 9

Nie lubię jak ktoś bez powodu krzyczy. A ten wykrzyknik o tym świadczy.
Jednak będę się upierać przy tym, że dla zwierzęcia wszelkie podróże to męka. Nawet w samolocie w pierwszej klasie nie jest to komfortowa sytuacja - zmiana ciśnienia itp. I nie widzę sensu trzymania zwierząt przez ludzi, którzy większość życia spędzają poza domem. Chyba, że trafi się pies podróżnik, ale tego nigdy wcześniej nie przewidzimy.

użytkownik usunięty
malgorka

Moj nigdy nie latal ale uwielbia samochod, jestesmy zmuszeni ze co jakis czas jestem 10-12 godzin w podrozy, on to uwielbia. I poprawiam sie - mozna przewisc psa w kabinie pasazerskiej w kazdej klasie. I nie zgodze ze sie ze to meczarnia dla kazdego psa - moze niektore nie lubia tak jak ludzie ale to mozna poznac po swoim pupilu.

redbeard nie jest psem nikogo z aktorów - były takie plotki, ale je zdementowano (:

użytkownik usunięty
goh

ok. spoko...

ocenił(a) serial na 10
goh

To pies Moffata, gdzieś tak czytałam.A mały Sherlock to jego syn.I nei wiem,zy bardziej dziwi mnie to,ze taki śliczny (dzieciak,choć pies też niczego sobie ;-) czy to,ze wszystko zostało w rodzinie ;-D

użytkownik usunięty
diana6echo

Tak sobie pomyslalam, moze za kilka sezonow beda potrzebowac dziecka Sherlocka wiec... ktora jest z was chetna poswiecic sie i B.C urodzic syna/corke? ...ja odpadam....

hahah pewnie znajdzie się parę chętnych ;D

ocenił(a) serial na 10

Ja jestem chętna, tylko niech ktoś zagwarantuje mi, że dzidziuś będzie podobny do tatusia.

użytkownik usunięty
Pani_Zima_1989

serio? on nie jest przystojny jest utalentowany ale nie jest przystojny...ja nie wiem co sie dzieje na tym swiecie XD wiem, panuje szal na jego pukncie ale i tak tego nie rozumiem :)

ocenił(a) serial na 10

Lepiej, żeby było podobne do niego niż do mnie:) Takie małe Cumberbatchątko:)
Całkiem niedawno zdałam sobie sprawę, że zdecydowana większość moich ulubionych aktorów i bohaterów( książkowych, filmowych) jest nieco dyskusyjnej urody. Gdyby Ben szczycił się fizjonomią typu Brad Pitt czy G. Clooney, nie uzyskałby ode mnie więcej niż jedno obojętne spojrzenie.

użytkownik usunięty
Pani_Zima_1989

Jak dla mnie Pitt moze byc ale Clooney nie jest przystojny! Osobiscie szaleje za brytyjczykami :)

ocenił(a) serial na 8

Tu chodzi o brytyjski akcent. Po prostu. I granie psychopatów, przepraszam socjopatów, którzy tak naprawdę są dobrzy. Hugh Grant w tym momencie po prostu nie ma szans.

użytkownik usunięty
diana6echo

Dokladnie! Wiec nr 1 TOM HARDY a pozniej dluugo dlugo nic.

ocenił(a) serial na 8

Tom Hardy - genialny aktor, ale tak niewyraźnie mówi. Za to jego rola w filmie Stuart: A Life Backwards - no po prostu geniusz. A film obejrzałam, bo ciągiem wchłaniałam produkcje z Cumberbatchem - Hardy tutaj zmiótł kolegę (w Szpiegu z kolei było na odwrót, ale ich rólki były takie malutkie).

użytkownik usunięty
diana6echo

O geniuszu Toma moge gadac godzinami! Z Tomem polecam: Bronson,The Take, The Dark Knight Rises, Warrior itd itd najlepiej obejrz wszystko :D

ocenił(a) serial na 8

Ja go uwielbiam od jego debiutu w Star Trek Nemesis^^. Nie ma nic lepszego dla mnie: Star Trek + zdolny Brytyjczyk jako antagonista :D
W Warriorze jednak kibicowałam Joelowi Edgertonowi - może gdybym była młodsza o 10 lat, to młody zagniewany Hardy bardziej by mi się spodobał.

użytkownik usunięty
diana6echo

Watpie zebys byla starsza ode mnie!

użytkownik usunięty
diana6echo

Pojedno oceniasz postacie czy ich gre aktorska? bo to co innego....

ocenił(a) serial na 8

I to i to. W Warriorze i tak chłopaki zostali rozłożeni przez Nicka Nolte ;)

ocenił(a) serial na 9

Dla ciebie może nie jest przystojny, to wszystko kwestia gustu, a jak wiadomo- o gustach się nie dyskutuje. Ja uważam, że ma bardzo nietypową urodę, lecz dla mnie jest piękny ;)

użytkownik usunięty
XTosiaX

Jak to sie nie dyskutuje? wlasnie, ze tak! mozna zobaczyc kto czego szuka u innych, dlaczego tego a nie innego - cechy charaktery, czy tez wyglad zewnetrzy - np. jest wiele dziewczyn co podobaja jej sie faceci podobni do ojca albo na odwrot. Co nas kreci co nas podnieca - o tym zawsze sie dyskutuje :)

ocenił(a) serial na 9
diana6echo

A mały Sherlock w 3 odcinku sezonu 3 to syn Moffata

ocenił(a) serial na 8
malgorka

Czysty nepotyzm ;)

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

I jeszcze dziewczyna Bena, obecnie już była, wtedy jeszcze aktualna, która zagrała sekretarkę w 1x02.

ocenił(a) serial na 10
Pani_Zima_1989

Ładnie się wszyscy poobsadzali :D Ale to tak jak u nas w serialach..dzieci polityków, rodziny aktorów. Standard.