Sherlock

2010 - 2017
8,5 243 tys. ocen
8,5 10 1 243323
8,0 39 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Wiem, że na razie nie wiele wiadomo, no nie wiem jak sądzicie? Ja tam wolałabym żeby jej nie było
:D

ocenił(a) serial na 10
alka893

Ja też bym wolała, i to bardzo! ;)

emmesey

Tak chciałem tylko ostrzec, że w poście poniżej by @Ciasteczkowy_Potwor18 jest spoiler co do S03E03.

ocenił(a) serial na 10
donmaslanoz14

No tak, SPOILER! Słuszna uwaga. Rozpędziłam się za bardzo ;-)

ocenił(a) serial na 10
alka893

A ja już ją zaakceptowałam, myślałam że będzie jakaś wredna, wścibska... Nawet juz jej wybaczyłam, że strzelała do Sherlocka ;-) więc w 4 sezonie ewentualnie może sie gdzieś pojawić :D

ocenił(a) serial na 10
Ciasteczkowy_Potwor18

Ona sama nie jest taka zła, ale nie chce żeby miała to dziecko :D

ocenił(a) serial na 10
alka893

No tak, wypadł mi z głowy jeden z najistotniejszych faktów. Znów nam twórcy nieźle namieszali. Chociaż jak dziecko podrośnie a Sherlock wkroczy do akcji jako dobry wujek... haha to może być coś!

ocenił(a) serial na 10
alka893

Myślę, że będzie napewno ;D

ocenił(a) serial na 9
alka893

Wolałabym więcej Molly.

ocenił(a) serial na 10
alka893

hmmm, żeby dostarczyć dramaturgi serialowi mogą ją uśmierić i zostawić JW jako samotnego ojca, mogą żyć długo szczęśliwie a SH może być dobrym wujkiem i chyba na to czeka najbardziej. Mam nadzieję, że dziecku nic nie będzie i będzie jakiś pozytyw z SH w roli głownej jako wujka, hehe

alka893

Ja obstawiam, że w następnym sezonie ona zginie i razem z nią dziecko ;)

ocenił(a) serial na 10
alka893

Czytał ktoś powieści? Już w drugiej (na 13) Watson bierze ślub z Mary i w niczym to nie przeszkadza jego współpracy z Sherlockiem, małżonka zeszła na drugi plan :D aczkolwiek w obecnych czasach jest już trochę inna pozycja kobiety i jak widać, może ona także odgrywać znaczącą rolę. Myślę że seria straciłaby gdyby posunęli się do takiej głupoty jak teraz nagłe uśmiercanie Mary, by wrócić do konwencji z 1 sezonu nie wiadomo po co.

GrisLeyla

Widzę to tak: Mary i John na zmianę opiekują się córką i na zmianę pomagają Sherlockowi. Może się zresztą okazać, że pewene sprawy Sherlock bedzie wolał rozwiazywać z Mary :-)

ACCb

Podoba mi się ten pomysł :)