Tak, będzie można ustawić sobie tylko napisy, bez lektora, tak samo jak w Mad Menie na TVP Kultura.
podbno wszystkie 3 sezony na raz, to by się zgadzało, bo w programie jest napisane 1/9 (1 sezon 3 odcinki, 3 sezony 9 odcinków) super że sobie wszystko na raz obejrzę i nie muszę kupować, bo planowałem zakup ;)
Szkoda że telegazeta nie chodzi na dekoderze polsatu przy korzystaniu z kabla HDMI:-(.
No ale dekoder nie miał żadnych napisów w menu. Matko, płace to wymagam. Ale dziś chyba nagram sobie powtórkę.
Żeby ustawić wersję angielską na Cyfrowym Polsacie, weszłam na kanał TVP2 HD (na zwykłym to nie działa) i w opcjach językowych wybrałam angielski. Plus telegazeta, strona 777. Tyle, że telegazeta nie działa (przynajmniej u mnie) przez łączę HDMI, a jedynie SCART.
No właśnie w tym rzecz;-). Hm TVP 2 HD łapie na naziemnej spróbuje;-). Kiepski jest ten dekoder HD6000...
w TVP 2 czyta mój ulubiony lektor Piotr Borowiec jego tylko do takich seriali jak Spartakus Gra o Tron ;)
Co tam napisy, najlepsza wersja to ta oryginalna, po angielsku. Można skupić się na pięknym głosie Benedicta, a nie na napisach : P