PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

My naprawdę jesteśmy masochistami patrząc na komentarze:P Mary w ciaży a wszyscy (prawie):
niech ona zginie! Albo: Chcemy, żeby nam złamali serce w ostatnim odcinku! Yeahhh

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Sorry, zdublował mi się temat...

czarna_mamba_9

Ja mam jednak nadzieję, że Mary na razie nigdzie się nie wybiera( przynajmniej ,na razie) ale też nie mam najmniejszego pojęcia jak można by zakończyć 3 sezon. Jeżeli zrobiliby to czymś w stylu "John widzący śmierć żony , mnóstwo łez i kompletna załamka Johna" to byłby mocny finał ale z drugiej strony za bardzo przewidywalny :), O ile polubiłam Mary to jej śmierć nie zaskoczyłaby mnie ani trochę.

Gdzieś czytałam, że równie dobrze Molly może zginąć. :0

ocenił(a) serial na 10

O tak, umierająca Molly i nie wiem.. Sherlok mówiacy jej przed śmiercią, że ją kocha... to by było coś... Chociaż nie wiem czy nie za bardzo ludzkie dla Sherlocka...

czarna_mamba_9

Ble. Tylko nie to, widzowie dostaliby cukrzycy...

ocenił(a) serial na 10
HiddenStone

Zapewne:D Sherlock chyba nie jest aż taki ludzki, no i możliwe że wyszlo by telenowelowato:D

ocenił(a) serial na 10

Właśnie o tym samym myślałam... Kazdy już jest pewny śmierci Mary, to by nie było wcale zaskakujace... No ale jeśli ona nie zginie to jak to dalej będzie z Johnem i Shelrockiem?? Ciekawe jak z tego wybrną...

czarna_mamba_9

Wolałabym ,żeby zostawili Mary na 4 sezon. Może póki co nic się nie zmieni i po prostu John będzie wpadać od czasu do czasu do Sherlocka.

ocenił(a) serial na 10

Zobaczymy... ja mam nadzieję na wielką bombę w każdym razie;)

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Dokładnie, oby nas zmiotło z powierzchni ziemi :D

ocenił(a) serial na 10
sue24

Yes, yes, yes:D

ocenił(a) serial na 10

No i właśnie takie wpadanie "od czasu do czasu"...nie podoba mi się taka perspektywa :) Muszą to jakoś rozwiązać.