Czy wie ktoś o co chodzi z tym zdjęciem kóre zdradza zakończenie sezonu?
Mój brat pokazał mi post na Facebooku na "Sherlock Polska", ale ja nie mam konta i nie znam się
za bardzo..
Ja tego na szczęście nie widziałam i nie zamierzam (co samą mnie zdziwiło :D), ale dla tych co widzieli - jest promyk nadziei że to nieprawda, nie sądzę by Gatiss i Moffat dali tak łatwo sprzedać zakończenie tak szokującego sezonu :)
To jest tylko wycinek z gazety z zapowiedzią jak zaczynie się akcja 3 odcinka (miesiąc po weselu) - nie ma tam nic o zakończeniu.
Absolutely no reason to panic.
Jeszcze raz napiszę: wspomniany artykulik (to taki skrócony opis odcinka w gazecie z programem TV) NIE ZDRADZA ZAKOŃCZENIA serialu, a raczej zajawia początek ostatniego odcinka. Nie ma sensu rozpaczać po przeczytaniu samego tytułu, bo on absolutnie o niczym złym nie świadczy. Że tak, starając się nie spojlerować, wyjaśnię: to tak jakby napisać arykuł zatytułowany "Zdrada w rodzinie" którego treść będzie następująca: "W tym odcinku Barbara dowie się, że mąż ją zdradza, ale po rozmowie z nim odkryje, że to intryga uknuta przez Mariusza, co prowadzi do szokującego finału..." Tak więc - bez nadmiernej ekscytacji...
Jak tak przeczytałam wasze komentarze to doszłam do wniosku że macie racje..
Ważniejsze od tego artykułu a właściwie jego terści, jest to jak bardzo Magnusen zamiesza pod koniec.
To jego pokazali w zwiastunie...więc powinien odegrać najważniejszą rolę w sezonie..
Dokładnie, nie potrafię się z Tobą nie zgodzić :) A w przypadku artykułu jest dokładnie tak, jak napisałeś...
Rzuciłem okiem, ale nie przeczytałem całości ;) Zauważyłem jedno słowo, no i cóż... Nie wiem skąd ten lament, dziwiłem się wręcz, że do tej pory w serialu nie było o tym wzmianki , a to jest tak mocno zakorzenione w kanonie...
Mowa tutaj oczywiście o
SPOILER
Narkotykach :)