PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238026
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Czy wie ktoś o co chodzi z tym zdjęciem kóre zdradza zakończenie sezonu?
Mój brat pokazał mi post na Facebooku na "Sherlock Polska", ale ja nie mam konta i nie znam się
za bardzo..

ocenił(a) serial na 10
warren2

<płaczę> :D:D:D Rozwaliłaś mnie:D

ocenił(a) serial na 10
warren2

:D:D:D toż to jakieś Sheriarty:D:D Boskie:D

ocenił(a) serial na 10
warren2

Cudne! :D

ocenił(a) serial na 9
ja1992

Ja tego na szczęście nie widziałam i nie zamierzam (co samą mnie zdziwiło :D), ale dla tych co widzieli - jest promyk nadziei że to nieprawda, nie sądzę by Gatiss i Moffat dali tak łatwo sprzedać zakończenie tak szokującego sezonu :)

The_Kooks

To jest tylko wycinek z gazety z zapowiedzią jak zaczynie się akcja 3 odcinka (miesiąc po weselu) - nie ma tam nic o zakończeniu.
Absolutely no reason to panic.

ocenił(a) serial na 8
The_Kooks

Jeszcze raz napiszę: wspomniany artykulik (to taki skrócony opis odcinka w gazecie z programem TV) NIE ZDRADZA ZAKOŃCZENIA serialu, a raczej zajawia początek ostatniego odcinka. Nie ma sensu rozpaczać po przeczytaniu samego tytułu, bo on absolutnie o niczym złym nie świadczy. Że tak, starając się nie spojlerować, wyjaśnię: to tak jakby napisać arykuł zatytułowany "Zdrada w rodzinie" którego treść będzie następująca: "W tym odcinku Barbara dowie się, że mąż ją zdradza, ale po rozmowie z nim odkryje, że to intryga uknuta przez Mariusza, co prowadzi do szokującego finału..." Tak więc - bez nadmiernej ekscytacji...

azosiolek

Jak tak przeczytałam wasze komentarze to doszłam do wniosku że macie racje..

Ważniejsze od tego artykułu a właściwie jego terści, jest to jak bardzo Magnusen zamiesza pod koniec.
To jego pokazali w zwiastunie...więc powinien odegrać najważniejszą rolę w sezonie..

azosiolek

Dokładnie, nie potrafię się z Tobą nie zgodzić :) A w przypadku artykułu jest dokładnie tak, jak napisałeś...

ocenił(a) serial na 9
azosiolek

aha, okej, to dobrze że sobie nie zaspoilerowaliście zakończenia ;D

ja1992

Rzuciłem okiem, ale nie przeczytałem całości ;) Zauważyłem jedno słowo, no i cóż... Nie wiem skąd ten lament, dziwiłem się wręcz, że do tej pory w serialu nie było o tym wzmianki , a to jest tak mocno zakorzenione w kanonie...

Mowa tutaj oczywiście o

SPOILER

Narkotykach :)

TomKruz

Nadrobiłem zaległości, naprawdę, nie ma co rozpaczać :D

TomKruz

Ja niestety nie jestem dobra z angielskiego(lepiej radzę sobie ze słuchaniem) i nie wyłapałam wszystkiego o czym napisali, ale jeśli nie ma co rozpaczać to się cieszę:D