PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240263
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

swego czasu obejrzałam ten serial... kilkukrotnie ;p Później na dłuższy czas zostawiłam go w
spokoju, aż do dziś, kiedy nie wiedzieć czemu włączyłam sobie od tak ostatni odcinek 2 sezonu
(przejaw masochizmu chyba). I w pewnym momencie zdziwiłam się widząc coś, co tyle razy
musiało mi umknąć. Zauważyliście pokaźne graffiti na ścianie? IOU + w tle wielkie czarne
skrzydła? Było w takim miejscu, że Sherlock wychodząc z 221B BS musiał je widzieć ;p

Hm, nie jestem maniakalną fanką, która wyszukuje w sieci wszystko co możliwe o Sherlocku
itp więc może Ameryki nie odkryłam tym graffiti, ale zdziwił mnie fakt, że dopiero teraz je
dostrzegłam :D

Mieliście podobną sytuację? Zauważyć coś w Sherlocku dopiero po n-tym obejrzeniu? Czy to
tylko ja popisałam się tak perfekcyjną ślepotą?

ocenił(a) serial na 10
eowinia

Nie zauważyłam tego, oglądnę jeszcze raz i spróbuje namierzyć ale nie przypominam sobie tego :P

ocenił(a) serial na 10
eowinia

Szczerze - też tyle razy to widziałam i nigdy nic takiego nie widziałam. Musze zobaczyć...

eowinia

...zauważyłam za pierwszym razem, więc nie wiem, co mam Wam odpowiedzieć, hahaha!

ocenił(a) serial na 10
eowinia

Było jak John wybiegał od p. Hudson gdy została 'postrzelona' . Łapał taksówkę i wtedy było widać ten napis

ocenił(a) serial na 10
eowinia

Ja dopiero zwrocilam na to uwage gdy zobaczylam zdjecia ;)

ocenił(a) serial na 8
Czerwona96Orlica

Ja zapamiętałam same skrzydła! ;p Na resztę nie zwróciłam uwagi...
Dopiero skończyłam oglądać ostatni odcinek 2 sezonu - masochizm w czystej postaci! ;D

ocenił(a) serial na 10
Xsavi

Ja go oglądałam z 5 razy ;) tak samo nie zwrocilam uwagi na sos, ktory pokazal John na basenie

eowinia

IOU pojawia się dwa razy na ścianie :)
tu: http://25.media.tumblr.com/aeb22e6e61c3dc953fb8a3ec11171c6d/tumblr_moelnt2DDI1rz uv61o4_r2_250.gif
i tu http://24.media.tumblr.com/de10306c992b4db3cbcafdec8517a05b/tumblr_moelnt2DDI1rz uv61o3_r2_250.gif <3

ocenił(a) serial na 8
ayramia128

A no właśnie, są trzy IOU i (jak zauważył mój tata) trzy osoby na celownikach snajperów Moriarty'ego, a napisy są w miejscach związanych z tymi osobami: 221b Baker St (John), okna naprzeciwko Scotland Yardu (Lestrade) i Baker Street (pani Hudson).

ocenił(a) serial na 10
holysusie

O kurcze! Ale spostrzeżenie!

ocenił(a) serial na 10
eowinia

W sumie to nie widziałem. gdyż nie miałem okazji obejrzeć 2 odcinek 3 sezonu... :(