http://www.youtube.com/watch?v=LvE_aO0iphA jak na razie fanmade ale swietny i godny uwagi!
Nie mogę się doczekać! :) Obejrzałam ostatni odcinek i chyba mam ciśnienie 300!
Ben Whishaw to aktor, który zasłynął chyba głównie z roli Jeana-Baptisty Grenouille w filmie "Pachnidło - historia mordercy" (gorąco polecam ;) ), a ostatnio grał też np. Q w nowym Bondzie. W tym filmiku jest w 00:48 :)
Po premierze "Skyfall" Q został przez część fanów uznany za brata Mycrofta i Sherlocka :) Do tej pory był to tylko żart, ale odkąd Mycroft powiedział "you know what happened to the other one" wszystko jest możliwe ;)
Jezus, straszycie mnie, że już dali prawdziwe promo, co jest przecież niemożliwe, ale cóż :)
Widziałam ten filmik jakiś czas temu, dziewczyna, która go zrobiła, ma też bardzo fajne fanowskie zwiastuny do 3 serii, ale ten jest chyba najlepszy.
Wiekszosc filmikow zrobionych przez fanow jest lepsza niz te oryginalne! I to sie tyczy nie tylko Sherlocka :)
Dokładnie, tak samo plakaty... Np. plakaty oficjalne Supernaturala wyglądają jakby robiły je dzieci z podstawówki, a od takich plakatów fanowskich nie można oka oderwać, bo takie to niezwykłe.
Niby fanmade, ale ja tu widzę sceny z Sherlocka, których jakoś wcześniej nie zauważyłam, w poprzednich sezonach. Możliwe to? ;)
O ktore ci sceny konkretnie chodzi? Na pewno to nie sa z sezon4 bo nawet nie zaczeli go nagrywac :) Mozliwosc moze byc taka ze niektore sceny ktorych nie widzielsmy wziete zostaly z dvd extras, wyciete sceny.
Hah, o tym nie pomyślałam :P
A w sumie wiadomo w jakim czasie będą kręcić sezon 4?