Wszyscy tak zachwalali, że nie mogłem go nie obejrzeć. Wnioski po 2 odcinkach... Nie zachwycił
mnie tak żebym był gotowy oddać za niego życie. Za bardzo naciągane te historie, jak guma w
majtkach. A już ten drugi odcinek o tym chińskim Pająku wybitnie. Odnoszę wrażenie, że wszystkie
serial są robione na jedno kopyto: Blacklist, Hannibal. Sherlock...
Ja się wciągnęłam na całego dopiero na 1 odcinku 2 sezonu i tak to tłumaczyłam przyjaciółce- 1 odc 1 sez- ok, 2 odc 2 sez- ujdzie, 3 kończy się tak, że musisz oglądnąć 1 odc 2 sez, a po tym jesteś już zakochana :D ja1992 ma rację moim zdaniem - 3 z 2 sezonu jest również super :)
Nie każdemu musi się wszystko podobać, mi osobiście serial przypadł do gustu po pierwszym odcinku, choć "Niewidomy bankier" najmniej mi się podobał to później już było tylko lepiej ;) zobacz jeszcze jeden odcinek, może a nuż Ci się spodoba, a jak nie to cóż jak mówiłam są gusta i guściki.
Obejrzałem cały 1 sezon i jedna to nie moje klimaty. Oceniam na 5/10. Życzę Wam miłego oglądania.
Historie nie każdemu muszą się podobać, ale ten serial to nie słabizna choćby ze względu na montaż, muzykę czy grę aktorów.
Mi się akurat montaż średnio podoba. Może historie wydają się trochę naciągane ale mi nadal bardzo się podoba :) i moim zdaniem nie można poznać serialu po dwóch odcinkach. ocena jest w takim razie nierzetelna, ale rozumiem, że po prostu nie zainteresował. N a twoim miejscu wstrzymałabym się jednak z oceną serialu, ew oceniłabym konkretne odcinki. Musiałam zmienić ocenę na wyższą po obejrzeniu 2 i 3 sezonu!
Ooo, to u mnie całkiem odwrotnie.
Jak zakochałam się w dwóch pierwszych seriach (i w Cumberbatchu, choć przyznaję, że to serial bardzo nierówny, ale przymykam na to oczy), tak po trzecim sezonie całkiem mi skrzydła opadły jak i ta fascynująca i dzika radość z oglądania tego serialu!
Ogarnia mnie wręcz złość Moffata i Gatissa.
został mi już tylko jeden ostatni odcinek :( Mam ogromną nadzieję, że serial utrzyma poziom!