PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240263
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Jim M. w 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 10

Zdecydowanie mam nadzieję, że Moriarty też przeżył na dachu jakimś cudem, a raczej w jakiś sprytny aczkolwiek wytłumaczalny sposób. Wiem, że
większość szaleje za Sherlockiem, ale ja tam wole tego bardziej "seksownego" jak samo o sobie twierdzi. Świetnie zagrana charyzmatyczna postać. Wg
niektórych przerysowana wg mnie absolutnie w punkt ;) Także mam nadzieje do zobaczenia w 3 sezonie panie M. ;)

PS: Może ktos ma jakies potwierdzone wieści na ten temat?

trist89

raczej wątpię, ale czytałam teorię, że tak naprawdę nigdy nie widzieliśmy prawdziwego moriatego: zawsze posługuje się pionkami, nie chcę się pokazać. dlaczego miałby zrobić wyjątek po poznaniu sherlocka i mu się ujawnić?

ale i tak sądzę że tak się nie stało, ponieważ w następnej części ma być nowy wróg

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

łamiesz mi serce </3

trist89

ojj przepraszam ^^ pocieszę cię tym, że widziano andrew'a scotta na planie więc wszystko jest możliwe <3

ocenił(a) serial na 10
trist89

powiem Ci, że też na to wewnętrznie liczę, aczkolwiek nie wiem jak to możliwe by przeżył ;p chociaż mam taką nadzieję, w końcu Moriarty też jest geniuszem ;D

ocenił(a) serial na 9
skima

A ja mam nadzieję, że jednak nie odżyje. Jak już zginął, to niech ginie porządnie :P