serial fakt nie najwyzszych lotow ale przepadam za tego typu serialami mam na mysli tematyke;p
Nie wiadomo kiedy... Najprawdopodobniej od listopada... ale nawet to nie jest pewne... :(
Nie najwyższych lotów? To niby jaki serial jest "wyższych lotów" ;P "Breaking Bad"? "Walking Dead"? "Gra o Tron"? Moim zdaniem "Sherlock" to najlepszy współczesny serial :)
Całkowicie się zgadzam. "Sherlock" oczarował mnie po obejrzeniu połowy pierwszego odcinka ;) A taki np. "The Walking Dead" ledwo zmęczyłam parę odc...
hej, hej Walking Dead mam obejrzane wszystkie 3 sezony :) to dwa zupełnie inne seriale, więc ciężko porównywać. Mi się Walking Dead podoba, aczkolwiek zakochałam się bez pamięci w Sherlocku :)
Ok, może przesadziłam, "The Walking Dead" nie jest taki zły. Na razie obejrzałam tylko 1 sezon, więc nie rozkręciło się jeszcze zbytnio ;) a po pierwszym odc "Sherlocka" jestem kompletnie sherlocked ;D
oj znam to doskonale. Obejrzałam pierwsze dwadzieścia minut odcinka Sherlocka, a później mnie zagonili do pakowania. Kiedy tydzień później wróciłam z wyjazdu byłam opętana myślą "kiedy w końcu dorwę się do tego laptopa i będę mogła dokończyć Sherlocka?!". Przy WD aż takich emocji nie było... :)
Oo współczuję - być na tak długo odciągniętą od Sherlocka :) Ja pierwszy odc też musiałam przerwać z powodu jakiejś imprezy rodzinnej, ale przez cały czas myślałam tylko o tym ;)
Zgadzam się w stu procentach. O gustach się nie dyskutuję, ale użytkownik/czka bangeelka wyżej wymieniony serial ma oceniony na 7, natomiast !!!KAPITANA BOMBĘ!!! na 8, to chyba o czymś świadczy...
swiadczy? ocenilam kapitana bombe na 8 gdyz lubie tego typu humor;) wyzej wymieniony serial na 7 poniewaz dla mnie czegos w nim brakuje i drazni mnie aktor ktory gra dr bo patrzac na niego widze Bilba Bagginsa;) narazie serial sherlock dopiero sie rozkreca zwrocil moja uwage i go ogladam;) moze zaskoczy mnie nagle i bd mogla zmienic swoja ocene na wyzsza... a twoj komentarz odnosnie mojego gustu troche nie na miejscu i jak dla mnie nie uzasadniony;) ogolnie bez spinki pozdrawiam Cie kiddo 91;)
Nie miałem zamiaru Cię obrazić, po prostu strasznie zdziwiło mnie stwierdzenie "serial nie najwyższych lotów" i musiałem sprawdzić co uważasz za "wyższe loty". Fakt, może trochę przesadziłem, ale uważam Sherlocka za serial wybitny, w ogóle seriale brytyjskie wybijają się na tle reszty m.in. taki Black Mirror, a co do Dr miałem odwrotnie, oglądając Hobbita zamiast Bilba widzałem Watsona, także bez spinki i pozdrawiam :D
Serial jest fantastyczny i na najwyższym poziomie. Geniusz scenariusz, reżyseria no i gra aktorska!!
P.S serial rusza we wrześniu.
Ja też tak słyszałam, że będzie w grudniu, aczkolwiek na i itv są napisane takie daty: 15, 22 i 29 września
Data na filmwebie jest wzięta nie wiadomo skąd. Z tego co mówił Martin wczoraj na Baftach, można się spodziewać Sherlocka w grudniu-styczniu. Podrzucam tu wywiad:
http://www.youtube.com/watch?v=IfoSHE_1pmQ