PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238162
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Mamy już nowy rok i się tak zastanawiam kiedy wyjdzie kolejny odcinek. Może ktoś wie?

Serial jest fantastyczny i nie mogę się doczekać

DeoThor

Właśnie kręcą odcinek specjalny (poza serią, ale 90 min.), ma być wyemitowany w okolicy Bożego Narodzenia.
Też się nie mogę doczekać, zwłaszcza że 3. seria skończyła się dokładnie roku temu...

ocenił(a) serial na 10
DeoThor

Wydaje mi się, że ktoś mówił że w 2016... :(

ocenił(a) serial na 9
flykaro

eh.. cóż Cumberbatch ma dość napięty harmonogram (hobbit/przymiarki do marvela i kilku innych filmów)..
Oby jednak był to ten rok :/

DeoThor

Czwarta seria z dużą pewnością nie zacznie się w tym roku. Odcinek specjalny ma zdaje się na jakiś czas zaspokoić apetyty widzów...
Na serię trzech odcinków potrzebują trzech miesięcy na planie i kolejnych trzech w studio. Mogą ewentualnie podtrzymać tradycję wypuszczania pierwszego odcinka serii w Nowy Rok, ale tylko jeśli jakimś cudem uda się całość nakręcić do końca czerwca (potem zaczynają się próby i trzy miesiące przedstawień "Hamleta", w którym Cumberbatch gra tytułową rolę). Kiepsko to widzę, zwłaszcza że wmieszały się jeszcze jego sprawy rodzinne...

ocenił(a) serial na 9
ACCb

Eh, dziękuje wszystkim za odp :)

ocenił(a) serial na 8
DeoThor

Z tego co mi się obiło o uszy to pierwsze odcinki mają/miały być w grudniu. Mam nadzieję że tak będzie. :D