PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237851
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Mary Watson

ocenił(a) serial na 10

Czy ona umrze w 4 lub 5 sezonie? Skoro w originale John nie miał dziecka i ona jakoś zginęła.

ocenił(a) serial na 10
Bellatrikx

Także zastanawiam się skoro w wywiadach Moffat i Gatiss powiedzieli,że 4 sezon będzie ciemniejszy i zaskakujący to czy przypadkiem nie zrealizują Dolinę trwogi (strachu) ? A odcinek specjalny o błękitnym diamencie?
Skoro akcja ma się dziać po Bożym Narodzeniu tu ten fragment się zgadza.
A jeśli chodzi o Dolinę Strachu to akcja dzieje się przed ostatnią zagadką(skoro Moriarty żyje) to wszystko sie zgadza i ten Moran....
Jak myślicie moje teorie są trafione?

ocenił(a) serial na 10
Bellatrikx

Byłoby fajnie :) Błękitny diadem ( w mojej wersji rubin) jest ciekawą sprawą) Nie wiem, czy pozwilą sb zabić Mary. Ale na pewno zostanie uruchomiony pendrive z jej danymi. ( co zresztą widać w zajawkach na youtubie). Bardzo fajnie (choć mało prawdopodobne) byłoby nakrecenie sprawy wzorzystej wstegi.

herma2

Zajawki na yt mają dowodzić czegokolwiek w 4 serii? A jakim cudem, skoro nawet nie został jeszcze napisany scenariusz?

ocenił(a) serial na 10
ACCb

Wywiady ze scenarzystą, reżyserem, aktorami w końcu coś mówią...

herma2

Zwłaszcza z reżyserem :-)

Bellatrikx

Chyba jednak nie zginie. Mary Morstan już zmarła, w 1972 roku :) Ciekawe kim jest pani Watson

ocenił(a) serial na 7
Bellatrikx

przed wyjsciem chyba 2 odcinka 3 serii ktos na jakims forum (czlonek ekipy chyba) podal duzo szczegolow dot. nastepnych odcinkow - wszystkie sie sprawdzily. i tutaj tez wspomnial o mary SPOILER SPOILER SPOILER

mary ma umrzec na rekach john'a w 4 sezonie. podobno przez takie zakonczenie amanda zgodzila sie zagrac w sherlocku. dziwne, ale coz, oni zawsze mi sie wydawali nietypowa para. :)
nie podam ci zrodla ale podczas emisji serialu bylo o tym glosno, szczegolnie na tumblrze i sherlock polska na fejsie. mysle ze tutaj tez wiele tematow sie pojawilo wiec polecam troche poszukac w starociach :)

ocenił(a) serial na 1
Dochuu

Nigdy nie czytałam o tym na tumblrze, a siedzę tam codziennie?
Mary zginie na 100% w każdym razie.

ocenił(a) serial na 7
HungerGamer

bylo o tym glosnio, przynajmniej u mnie. moze osoby ktore sledzisz nie rebloguja spoilerow czy zwyczajnie ich to nie interesowalo. czy cos.
szukalam na sherlock polska linku, niestety wygasl.

ocenił(a) serial na 1
Dochuu

Cóż, mam nadzieje, że umrze w jego ramionach, bo on sam ją zastrzeli :)

ocenił(a) serial na 7
HungerGamer

szczerze mowiac, ja tez :D
mary kompletnie mi nie przypadla do gustu. lubie amande, ale postac ktora odgrywa - wrecz odwrotnie.

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

nie słyszałam o tym szkoda bo lubiłam postać Mary tym serialu tak silna , tajemnicza kobieta . Pasuje do Johna Watsona

ocenił(a) serial na 1
kapcio_filmaniak

Morderczyni, która zastrzeliła jego najlepszego przyjaciela, ma zero moralności, nawet nikogo nie przeprosiła, wszystkich okłamała, włącznie ze swoim mężem, na temat swojego całego życia - pasuje do Johna Watsona? Śmiesznie :)

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

ja odnoszę wrażenie że pasują . Uważam ze fajnie że pojawił się wątek z tym że John ma żonę bo nie rozumiem jak fani chcieli by go połączyć z Sherlockiem .

kapcio_filmaniak

Jak to jak, a jak się ludzie łączą w pary? Mam wrażenie, że ze strony Sherlocka uczucie już jest, a ze strony Johna jakieś takie skrywane w podświadomości. Na pewno Sherlock bardziej jest wart tego, żeby z nim być, niż Mary. Z drugiej strony wszelkie filmy, seriale mają bzika, żeby wszędzie wciskać romans gdzie się da, więc przyjacielska relacja jest miłą odmianą.

ocenił(a) serial na 10
katarzyna23x

właśnie oto mi chodzi podoba mi się tak może czasami wręcz przekoloryzowana relacja ich przyjaźni . przestawia to męsko przyjaźń

HungerGamer

Jeśli się nie mylę to przepraszała nie jeden raz ;_;

HungerGamer

Chyba chodziło o stronkę: mid0nz.tumblr :)